Ugye ti is utáljátok a Twilightot? :D
Az a vámpíros, rómeó és júliás nyálasság??
Igen , utálom:D:D Pedig lány vagyok:P De utálom az ilyen szar romantikus baromságokat.
Persze aki szereti , az szeresse felőlem xD
2010. aug. 19. 01:10
2/45 anonim válasza:
ha felpontozol bármit:D
aúgy igen én is gyűlölös,sp-vel+justin bieberrel együtt!!
2010. aug. 19. 01:12
de aki elolvasta a könyvet az nem mondja hogy utálja.:( én szeretem, de nem vagyok nyálas rajongó.:) ha ezért lepontoztok akkor csak gratulálni tudok ˇ.ˇ
2010. aug. 19. 01:14
4/45 A kérdező kommentje:
Én is lányvagyok :D És rühellem az összes ilyen nyáladzós baromságot :D Élve égetném el Robert Pattinsont xD
Én inkább Vampires Diaries!!Sokkal jobb a rendezése....a Twilight-nk nem annyira jó a szereposztása..én már túlnőttem a rajongáson,és látom,ki az ,aki jó színész,és jl játszik,nem csak szexi pofa!!Szerintem a TL-ban közel nem a főszereplők viszik a Pálmát....sokkal jobb alakítások is vannak benne,de az az összhatáson annyira nem sokat változtat! :( Én nem utálom,de nem ájultam el tőlük! :(
2010. aug. 19. 01:16
Nekem Edward az előbb lehelt a képembe. Most meg Jacob próbálkozik. Szörnyű milyen elkényeztettek ezek a misztikus lények. -.-
2010. aug. 19. 01:17
7/45 A kérdező kommentje:
01:14
Én nem foglak lepontozni :D De! Én biztos nem ovlasnám el a könyvet. Ugyanis az egész a Vampire Diariesről lett lemásolva és ez tény. Mert a VD sokkal régebbi könyv. Aza szerencsétlen gyökér író csak utánozni tud mindenkit... nekem ott telt be a pohár mikor a pokoli báléjszakákba az odaát c. sorozatot másolta le. Na az már szánalmas...
harmadik vagyok, én a könyvre gondoltam, mert a szereposztás naggyon sz@r.:/ robert pattinson szexi, de nem edwardos, kristen egy állatironda r i b a n c, taylort viszont sunáznám:D
2010. aug. 19. 01:18
9/45 A kérdező kommentje:
01:16
Egyetértek :) Vampire Diaries ezerszer jobb. Az egész ott kezdődik hogy a VD-t TEHETSÉGES szinészek játszák, ami a twilightról nem mondható el egyáltalán.
dehát nem is ugyanaz a sztori mint a vd-ben.. és nagyobb a sikere is.:D és szerintem olvasd el a könyvet mert sokkal jobb mint a film.
2010. aug. 19. 01:20
Kapcsolódó kérdések: