Ugye ti is utáljátok a Twilightot? :D
Nem. Nem útálom. Le lehet pontozni, de akkor sem fogom útálni. Nem vagyok rajongó sem, de nem útálom. A könyv a legjobb. Megértem, ha valakinek nem tetszett a film.
És nem. Nem útálom. Le lehet pontozni.
Amúgy nem értem miért kellett kiírni ezt a kérdést?? Most ezzel az erővel én is elkezdhetném kiírkálni, hogy " Ugye ti is utáljátok Hannah Montanat?" vagy" Ugye ti is utáljátok SP-t?". Mert tudnillik útálom ezeket. Megtehetném. De tudod miért nem teszem, kedves kérdező? Mert amit útálok azt messze elkerülöm, és nem foglalkozom vele. Most meglehet engem gyanusítani, hogy egy nyálas rajongó vagyok, de kijelentem, hogy nem vagyok rajongója ennek a Twilightnak, bár a könyv az azért tetszett. Ha valamilyen könyvet vagy filmet utálok, akkor már rögtön keltsek viszályt ezen az oldalon? Na neeee...
Le lehet pontozni nyugodtan, de ez a kérdés feleslegesen jött létre. Ezzel csupán annyit értél el, hogy a fanok és az anti fanok között viszályt keltettél. De ha eredetileg is ez volt a célod, akkor én kérek elnézést
Szerintem az ilyen kérdések egy cseppet gyerekesek... Én mindennél jobban rühellem az olyat, aki pont a divathisztis ellentéte - azaz csak azért utál valamit, mert sokan imádják. Én megértem, ha valakit irritál a tömény romantika és láv, mert elég csepegős egy könyv, ennek ellenére én szeretem, és még a filmek előtt szerettem. Úgy látom (csak két oldalt mentem a válaszokban), hogy sokan a színészeket utálják, és VD foreva meg hasonlók. Őszinte leszek: a VD tényleg jobb filmben, de ha valaki olvasta azt a szrt, akkor tudja, hogy könyvben a twilight összehasonlíthatatlanul jobb. Így aztán nem igazán értem ezt a gyűlölködést sem azoknak a részéről, akik leköpdösik a fanokat, sem azokat, akik plüss Edwarddal alszanak. Az emberek sokszor elragadtatják magukat, és mellesleg ha valaki fiatal lány létére utálja a romantikát (és nem csak a Twilight-féle, tényleg kicsit eltúlzott dolgokat), akkor az forduljon pszihológushoz.
Ja és NEM. NEM utálom.
tény hogy nem a kedvencem, de attólmég nem
útálom :D
Anno én se akartam megnézni, mert csak azt hallottam, hogy Twilight így meg úgy. Aztán elolvastam a könyvet. Szerintem jó. Mivel olyan vagyok aki kíváncsi a film változatra is általában így megnéztem. Nem volt egy nagy szám (főleg az első), de elmegy.
Amúgy megnézném mit reagálnál arra ha valaki kirakná azt a kérdést, hogy "Ugye ti is utáljátok a VD-t"? :D
Erre szoktam az mondani, hogy ízlések és pofonok...
én elkezdtem nézni.. de meguntam...
de persze vannak olyanok akinek tetszik
:D
mind különbözünk
Kedves 21.00!
UTÁLOM, és nem ÚTÁLOM!
Ezt a szót is leírták egy párszor a Tvájlájt könyvekben.
Ha már ezt olvasod, jegyezz meg belőle ilyen szösszeneteket!
Puszi!
én a könyvet szeretem.
de a film. hát az borzalmas. úúútttáálllooommm a színészeket benne. mind a 3 "főszereplő" annyira nagyra tartják őket mindegyiket és sztem egyik se néz ki jól. és csak egyre csúnyábbak. meg a film olyan bénán van megcsinálva. nyálas csöpögős aztán megint nyálas megint csöpögős. nagyonrossz ha már választanom kell akk az akonyat helyett a
Vampires Suck:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!