Ugye ti is utáljátok a Twilightot? :D
01:20
Ááh :D nincs az az isten hogy én azt elolvassam :D 1 vámpíros könyvet olvastam el, azis a rémségek cirkusza volt. Abban legalább "valósághűen" írja le az író a vámpírokat :D Nem nyuszikák vérét szívják, nem egy harapástól változnak át, nem szerelmesek hanem magányosak na meg nem csillognak :D
ma 01:22
Az meglehet :D De a VD még mindig jobb :D Mert a sztoriba nem csak idióta nyáladzás van meg a kutyafiu meg a csillámporos hulla közötti cívódás.
Hanem ez izgalmas :D
01:27
Meg hát :D Az, hogy a tinilányok 98%a segghülye hogy ilyen baromságokat bálványoz :D
na látod EZ a rossz hozzáállás. ez neked tetszik? hát te segghülye vagy
mondod te a 2%oddal. de mivan ha énmeg aztmondom a 98%ommal, hogy te vagy segghülye? akkor mi van? na mi? mindenkit elmondtott valaki segghülyének ezért mindenki ideges. nem lehetne egyszerűen elfogadni hogy valakinek más a véleménye?
01:36
Te is csak azért pattogsz itt mert fan vagy :D Én meg rühellem és amúgy is nekem van igazam. ;D Sajnálom a fajtád de tényleg :D Egyszer majd csak kihaltok xD
Szóval fan vagy :D értemén :D
Ez amugy azt mutatja hogy a korosztályom 2%a értelmes csak :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!