Az Eredet (Inception) című filmben volt-e szerintetek logikai hiba?
Figyelt kérdés
Mivel engem teljesen letaglózott a film, ilyen jó filmet még életemben nem láttam... Nem gondoltam volna, hogy egy film lehet ilyen jó... Viszont épp az imént olvastam egy kérdésben, hogy valaki szerint sok logikai hiba volt az Eredetben. Szerintem eleve fel se fogta a film részleteit, azért mond ilyen butaságokat. Ti mit gondoltok?2010. aug. 18. 00:45
21/26 anonim válasza:
Én tegnap néztem meg újra és egy kérdés felmerült bennem:
Ha az álomban lassabban telik az idő, akkor hogyan lehetséges az, hogy a valóságban a fejhallgatón keresztül bejátszott zene az álomban is ugyanolyan sebességgel hallható? Akkor annak nem kellett volna lassítva hallatszódnia?
22/26 A kérdező kommentje:
Nem lassítva hallattszik, csak késve ér oda, és akkor se egyfolytában hallatszik igazán, hanem csak ilyen foslányokat hallasz belőle...
2011. márc. 22. 01:02
23/26 anonim válasza:
nekem egyetlen furcsa dolog volt benne, ami lehet hiba is, de lehet csak én nem értettem jól. Azt mondták a filmben, hogy mindenkinek csak a saját toteme működik. Viszont a főszereplő a felesége totemét használta és arról nincs szó hogy neki lett volna külön. Ezt nem nagyon értettem...
24/26 anonim válasza:
Ez a lenyege benne hogy nem a sajatjat hasznalta :) tehat az egesz lehetett volna alom is! En viszont azt nem ertem hogy a havas szinten Mol lelotte Robertet, akkor az miert nem ebredt fel a hotelben?
25/26 anonim válasza:
a nyugtató miatt nem kelnek fel
26/26 anonim válasza:
most néztem meg ,10 is film,nagyon jóó!!,de most gondoldtam el,hogy lényeg hogy megint lássa a gyerekei arcát igaz,nem hiszem el pl,hogy nem volt egy olyan emléke amikor a gyerekeivel,volt,pedig mondta hogy amikor ariálénak mesélte,hogy hogy halt meg mol,akkor is mondta hogy gondoljon filépára meg a jamesre,a gyerekeire,ez kivethető,szóval lehetne róla emlékei,azt is betehete volna cob,ugy hogy!,de a film miadt gondolom igy kellet megcsinálni. tudatosan meg nagyon jó álmodni néhanapján ősszejön ,tudod hogy álom ,repülsz ,képességeid vannak,de az a rossz amikor visszatérsz a valóságba ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!