Az Eredet (Inception) című filmben volt-e szerintetek logikai hiba?
Előző! Én ilyenre nem emlékszem, de ha volt is ilyen, akkor valszeg meg akart róla bizonyosodni, hogy eléggé le van e ütve. Látod, ha nem tette volna, lehet, hogy pont akkor ébredt volna fel, amikor valami fontosat csinál és elfosott volna mindent.
Amúgy Cobb is megöregedett, csak nem annyira mint a japán. Láthatod, hogy őszes a haja, és ráncos is, csak a sminkmesterek vele nem végeztek olyan jó munkát mint a japánnal.
Ha valakit úgy leütnek,hogy elájul,annak agyrázkódása is lesz,azért veszíti el az eszméletét.Ilyen után ébredni nem kellemes,főleg ha ütik tovább:).
Ha akarna se tudna nagy ellenállást kifejteni.
Még a cikkek is ezzel kezdték, ^Ebben a filmben a feje tetejére áll a világ szószerint^. Az egyik legjobb pillanat a filmben, mégis figyelmen kívül hagytátok
, mikor a fejük föle hajlítja a csaj a várost, úgy, hogy DiCaprio volt az álmodó, tehát nem csak az álmodó diktálta a feltételeket. A csaj megvalosította amire gondolt, mivel álomvilág, ezért ott bármi lehetséges mert tudatos álomvilág, tessék, a csaj megmutatta hogy nincsenek fizikai korlátok, mint ahogy lebegtek a szállodában is, akkor mikor megtámadták őket álmukban, miért nem tudtak repülni? miért szarakodtak kis puskákkal mikor gépágyut is elképzelhettek volna? Természetesen a film kevésbe lett volna élvezetesebb és izgalmasabb, de sztem ez logikai hiba. Bocs hogy most mondtam véleményt, de a filmet is és a kérdést is most láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!