Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Eredet (Inception) című...

Az Eredet (Inception) című filmben volt-e szerintetek logikai hiba?

Figyelt kérdés
Mivel engem teljesen letaglózott a film, ilyen jó filmet még életemben nem láttam... Nem gondoltam volna, hogy egy film lehet ilyen jó... Viszont épp az imént olvastam egy kérdésben, hogy valaki szerint sok logikai hiba volt az Eredetben. Szerintem eleve fel se fogta a film részleteit, azért mond ilyen butaságokat. Ti mit gondoltok?
2010. aug. 18. 00:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%
Amikor súlytalanság van a folyosón,a srác odalebeg egy előzőleg leütött,ájult emberhez és bever neki egyet.Ettől az felébred és elkezdenek verekedni.Ez nem túl logikus.
2010. aug. 18. 17:47
 12/26 A kérdező kommentje:

Előző! Én ilyenre nem emlékszem, de ha volt is ilyen, akkor valszeg meg akart róla bizonyosodni, hogy eléggé le van e ütve. Látod, ha nem tette volna, lehet, hogy pont akkor ébredt volna fel, amikor valami fontosat csinál és elfosott volna mindent.

Amúgy Cobb is megöregedett, csak nem annyira mint a japán. Láthatod, hogy őszes a haja, és ráncos is, csak a sminkmesterek vele nem végeztek olyan jó munkát mint a japánnal.

2010. aug. 18. 19:19
 13/26 anonim válasza:
na de mindegy is a lényeg h kva jó film és most megin a hatása alatt vagyok, hogy megnéztem :DDD
2010. aug. 18. 19:33
 14/26 anonim ***** válasza:
53%

Ha valakit úgy leütnek,hogy elájul,annak agyrázkódása is lesz,azért veszíti el az eszméletét.Ilyen után ébredni nem kellemes,főleg ha ütik tovább:).

Ha akarna se tudna nagy ellenállást kifejteni.

2010. aug. 18. 23:14
 15/26 A kérdező kommentje:
Tényleg nem emlékszem ilyen jelenetre, de majd megnézem, ha meglesz dvd minőségben neten. :) Amúgy ez még mindig nem olyan nagy logikai hiba, és egyetlen egy, tehát nem is sok. :)
2010. aug. 19. 01:42
 16/26 anonim válasza:

Még a cikkek is ezzel kezdték, ^Ebben a filmben a feje tetejére áll a világ szószerint^. Az egyik legjobb pillanat a filmben, mégis figyelmen kívül hagytátok

, mikor a fejük föle hajlítja a csaj a várost, úgy, hogy DiCaprio volt az álmodó, tehát nem csak az álmodó diktálta a feltételeket. A csaj megvalosította amire gondolt, mivel álomvilág, ezért ott bármi lehetséges mert tudatos álomvilág, tessék, a csaj megmutatta hogy nincsenek fizikai korlátok, mint ahogy lebegtek a szállodában is, akkor mikor megtámadták őket álmukban, miért nem tudtak repülni? miért szarakodtak kis puskákkal mikor gépágyut is elképzelhettek volna? Természetesen a film kevésbe lett volna élvezetesebb és izgalmasabb, de sztem ez logikai hiba. Bocs hogy most mondtam véleményt, de a filmet is és a kérdést is most láttam.

2010. szept. 12. 18:46
 17/26 A kérdező kommentje:
A csaj nagyon tehetséges volt, ezért tudta ezt megcsinálni, mondja is a filmben Cobb, hogy ez aztán nem mindenkinek megy így... Mindamellett pedig a pistoly és a kis puska nem olyan feltűnő mint egy rakétavető pl, próbáltak minél valóságosabban viselkedni, különben összeomlott volna az álom.
2010. szept. 12. 23:48
 18/26 anonim válasza:
ez igaz, de csak hogy legyen mibe belekotni, akkor is gondolhattak volna vmi nem feltuno dologra, ami konnyitette volna mind az ellenallast, mind az akcio menetet. :)
2010. szept. 13. 17:09
 19/26 A kérdező kommentje:
Az a tag, Cobb partnere, akinek elfejetettem a nevét, ő nyomott egy olyan lépcsős trükköt mint amit a lánynak is tanított... :)
2010. szept. 13. 21:10
 20/26 anonim válasza:
mondjuk befigyelt egy granatveto is az elso szinten, mikor a hamisito odaszolt hogy ide nagyobbra van szukseg es ki is lotte a csavot :D
2010. szept. 13. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!