Nemrég láttam a Sithek bosszúját a tv-ben, és furcsa mert én nem erre a szinkronra emlékszek a moziból. Újraszinkronizálták vagy bennem van a hiba?
Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 19:00
1/4 anonim válasza:
Nincs benned hiba, csak már nem emlékeztél rá.
Csak egy szinkron készült a filmhez, az került a DVD-re is, azzal ment moziban, az lesz a bluray-en, és a tévében is azzal adják le.
A Lucasfilm elég háklis a filmjeire, nem lehet csak úgy átszinkronizálgatni egy SW-filmet :)
2/4 anonim válasza:
lehet hogy háklis, de csak arra amit nem ők csináltak. ha jól tudom az újabb verziós DVD meg BluRay lemezeken már vannak részek amiket mai technológiákkal módosítottak
3/4 anonim válasza:
A Lucasfilm áll minden DVD-, BluRay-, tévé, ill. MINDEN más médiamegjelenés mögött, aminek bármilyen köze van a Star Wars-hoz, szóval ami a különféle hivatalos filmes megjelenéseket illeti, azok kivétel nélkül a Lucasfilm és ezzel együtt George Lucas tudtával és beleegyezésével történik.
4/4 anonim válasza:
Minden filmnek van mozi szinkrona az megy a mozikban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!