Az Inception jó film?
Figyelt kérdés
Most tervezem megnézni. A kritikák eléggé felmagasztalták, de legjobb haverom állítása szerint egy túlértékelt okádék.2011. aug. 11. 13:38
1/8 anonim válasza:
nagyon jó film csak egy kicsit bonyolult.
2/8 Just Happy 94 válasza:
Hát szerintem ez olyan film, amit az átlag gondolkodású embereknek találtak ki, hiszen az egész film lényege a végében összesül, éppen ezért tetszik mindenkinek, kicsit bonyolult tényleg, de pont érhető. Ha valaki kicsit gyengébb vagy erősebb felfogású mint az átlag, annak annyira nem szokott tetszeni, mert vagy nem értik a filmet vagy túlságosan összekuszáltnak találják. Én átlag gondolkodású vagyok, nekem rettenetesen tetszett, de ízlések és pofonok :)
3/8 anonim válasza:
Nem olyan bonyolult, mint amilyennek mondják. Kicsit túlértékelt tényleg, de nekem azért tetszett.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2011. aug. 11. 14:23
6/8 anonim válasza:
Kicsit ugyan kiszámítható...de igen jó film!!!:D
7/8 anonim válasza:
Vannak benne erősebb és gyengébb részek is, nekem összességében tetszett, számomra elég érdekes ez a téma:)
8/8 A kérdező kommentje:
Na, mára megnéztem. Jó volt, tetszett, de azért nem estem össze. Nálam kb. 7,5 pont.
2011. aug. 12. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!