Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lett az Eredet (inception)...

Mi lett az Eredet (inception) vége?

Figyelt kérdés
csak mert nem derül ki h álomban van -e cobb igaz h elkezd inogni az a pörgő izé viszont nagyon sokáig csinálja ... :_S
2011. szept. 24. 19:06
 1/6 anonim válasza:
Épp az a jó benne, hogy nem lehet 100%-osan tudni.
2011. szept. 24. 19:08
 2/6 A kérdező kommentje:
szerintetek?...szerintem az is csak egy álom volt... viszont ellent mond az h cask 4 szint van az első 3 és a 4. már a tudalatti legmélyebje
2011. szept. 24. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Valahol olvastam.Onnan lehet tudni,hogy nem álom volt,mert Michael Cain-nel csak ébren találkozott,ő soha nem lépett be közös álomba.
2011. szept. 25. 03:46
 4/6 anonim válasza:

Ha figyelmesen megnezed meg 1*, rajosz, hogy tok mindegy, h eldol e a porgentyu, vagy nem, mert cobb megszegte a szabalyt. A totem, vagyis a porgettyu mol e volt, es a film szerint csak a tulajdonosa erintheti meg, de cobb manipulalta mo totemet, es utana meg hasznalta is, tehat lehet h az egesz film egy alom, es akkor valosag, amikor az "alom" birodalmat mutatjak.

de ez sem biztos, mert van meg egy tucat elagazas, ahol minden megvaltozhat pl ( a mombasai drog utan cobb elfelejti megporgetni a totemet) innentol is lehet alom az egesz.... :)

ezert szeretem ezt a filmet.

2011. nov. 3. 22:31
 5/6 anonim válasza:
hé 3. válaszoló, nem lehetett michael csak protekció?
2013. júl. 28. 21:44
 6/6 A kérdező kommentje:
prtekció xD az projekció de szerintem nem.. mert a projekciók nem vesznek rólunk tudomást egészen addig míg nem alakítjuk az álom teret túlságosan de akkor is csak kiakarnak iktatni és nem beszélgetni/segíteni neked.
2013. júl. 29. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!