Miért félek ennyire a horrortól? Velem van a baj?
Az osztályban szinte mindenki horrorfilmeket néz, és semmit félelmet nem vált ki belőlük a látvány. Mindenki csak azt mondja, hogy "Hú, de jó volt!", "Nézd meg te is!" és társai. Én viszont már egy kicsit ilyesztőbb kép láttán is magam alá csinálok (persze nem szó szerint). Akkor most velem van a baj? Mert én már tényleg nem tudom eldönteni... És ha igen, még kinőhetem ezt a félelmet?
Ui: Nem szoktam horrort nézni, de már agyszüleményeim is vannak "démonokról"/"szörnyekről", pl.azt is beképzelem magamnak, hogy egy skizofrén gyilkos késsel a kezében követ az utcán.
12/L
12 évesen asszem a Sikoly részek voltak amiket megnéztem, különösebben nem paráztam mondjuk nem is egyedül néztem, most viszont már nagyon nem szeretem a horror filmeket, nem szórakozás az nekem h végig fosom az egész filmet.
17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!