Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Félek bizonyos filmektől, mit...

Félek bizonyos filmektől, mit tegyek? 19F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy vannak bizonyos filmek amikkel már évek óta terrorizálnak hogy nézzem meg őket meg ezek hozzátartoznak az "alapműveltséghez" meg "jó társasági témák" stb Néhánnyal úgy voltam hogy meg is néztem őket csakhogy békén hagyjanak (Silent Hill, Star Wars, Indiana Jones, Gyűrük Ura) de én egyikben sem leltem örömöm! Megnézni megnéztem (a többiek miatt), túlestem rajtuk, tehát letudtam amit elvártak tőlem!! Akkor mégis miért folytatják tovább a zaklatásom további filmekkel már évek óta???? A rögeszmémmé váltak már, NEM TUDOK szabadulni a gondolatuktól és rohadtul nem értem mi értelme rám erőltetni ezeket! Törődjenek csak és kizárólag a maguk életével, engem meg hagyjanak békén! Nem igaz, hogy nem lehet elfogadni hogy én nem szeretem a filmeket, mert a kedvenc hobbim a rajzolás és NEM a filmnézés! Televíziót sem nézek soha, a mozi sem érdekel, sokkal inkább viszont a szépirodalom! BEZZEG ha én javaslok valami könyvet hogy olvassák el azt MINDIG elvetik! Én elfogadom hogy nem szeretnek olvasni, de ők meg képtelenek megérteni hogy én meg a filmekkel vagyok így? Hogy is van ez akkor kérem szépen? Ha nem szeretném megnézni amit "elvárnak tőlem" akkor nem, ez az én életem és semmi közük hozzá miben lelem örömöm! Hogyan értessem meg velük ezt?

2011. jún. 18. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekik is mond meg ezt! Ha nem értik meg, akkor meg fuckoff van ;D
2011. jún. 18. 13:16
 2/5 Darcy01 ***** válasza:
Egyszerűen mondd azt, hogy nem nézed meg és kész, akármit is mondanak, téged nem érdekel.
2011. jún. 18. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán nekik is el kellene ezt mondanod? Szedd már össze magad, öcccsém....
2011. jún. 18. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Az általad felsorolt filmek engem sem érdekelnek, 1-1 részt láttam a Gyűrűk urából, meg a Star Wars-ból, elég is volt bőven.

Attól, hogy "alap film", még nem kötelező megnézni:-D

Ezt mondd meg nekik!

2011. jún. 18. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:

A Silent Hill hozzátartozik a filmes alapműveltséghez??? o_O Úristen, most vágom fel az ereimet..... -.-" Hogy az egy mekkora hulladék fosh volt....

Amúgy meg ha valamit nem akarsz megtenni, nem teszed meg, bárki bármit is mond. Ez ilyen egyszerű. Ha nem akarod, megmondod nekik, hogy nem nézed meg, hagyjanak békén és pont.

Ha nem képesek ezt megérteni, hogy téged nem érdekelnek a filmek, akkor le kell építeni őket az ismeretségi körödből, akkor nincs rájuk szükséged, mert szemmel láthatóan barmok.

Amúgy annyit hadd mondjak el a filmek védelmében, hogy a te hozzáállásoddal is van azért egy kis gond, ugyanis lehet nem szeretni a filmeket, de kategorikusan és makacsul elutasítani valamit ismeretlenül szerintem nem túl bölcs dolog. Nyilván te azért ellenkezel ennyire, mert annyira nagyon erőltetik rád a haverjaid a filmeket, hogy már csak azért sem állsz kötélnek, de biztosan másképp állnál hozzá a témához, ha nem lennének olyan erőszakosak.

Próbáld meg azt, hogy nyugodt körülmények között nézel meg valamit, és nem feltétlenül azt, amit rádsóznak, hanem amit te szeretnél. Mivel a FILM, mint olyan messze nem egyenlő a kommersz piff-puff amerikai szeméttel, rengeteg olyan film van, amik biztosan tetszenének, mert ugyanolyan élményt nyújtanak, mint egy-egy jó könyv. Történetük és mondanivalójuk van, stb. A film az nem csak az amerikai akciózagyvaság, hanem egy annál jóval több és mélyebb művészeti ág.

2011. jún. 19. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!