Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért félek ennyire a horrortó...

Miért félek ennyire a horrortól? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Az osztályban szinte mindenki horrorfilmeket néz, és semmit félelmet nem vált ki belőlük a látvány. Mindenki csak azt mondja, hogy "Hú, de jó volt!", "Nézd meg te is!" és társai. Én viszont már egy kicsit ilyesztőbb kép láttán is magam alá csinálok (persze nem szó szerint). Akkor most velem van a baj? Mert én már tényleg nem tudom eldönteni... És ha igen, még kinőhetem ezt a félelmet?

Ui: Nem szoktam horrort nézni, de már agyszüleményeim is vannak "démonokról"/"szörnyekről", pl.azt is beképzelem magamnak, hogy egy skizofrén gyilkos késsel a kezében követ az utcán.

12/L

2010. aug. 17. 23:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem baj,h te nem szereted, nem szeretheti mindenki ezt a műfajt. Én mondjuk szeretem,de egyik barátnőm is ilyen,mint te, hogy ő soha egyet se néz meg,mert nem bírja...pedig mi már 22évesek vagyunk és nem múlt el neki, semmi zombis, szellemes, gyilkosos stb. filmet nem néz meg
2010. aug. 17. 23:22
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

Mindenkinél máshogy van ez, ez természetes, ha félsz a horrortól. Valamilyen szinten mindenki fél, csak vagánynak mutatják magukat, közben azért ők is félnek. Szerintem ha ennyire megvisel, akkor ne is nézz több horrorfilmet.

(Amúgy engem is sokszor megviselnek ezek a filmek.)

2010. aug. 17. 23:23
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem. Nem veled van a baj!

egyszerűen neked nem tartozik a kedvenceid közé:)

És ami nem megy, azt nem kell erőltetni szokták mondani.

Úgyhogy nehogy azt hidd, hogy ha vki horrort néz az menő dolog :D Nem baj , ha nem nézed legalább megspórolsz magadnak egy kis félelmet:)

Én úgy vagyok vele, hogy azért néztem régebben mert izgalmas volt. És persze utána volt ,hogy féltem valamennyire de elmúlt ez az érzés. Mostmár csak olyan horrorokat nézek amiknek jó a tartalmuk és mondjuk úgy,hogy van értelmük. :P Nem csak az ilyen kaszabolós vérrel teli idétlen horrorokat. .

Ha nem szereted akkor nézz mást. Vannak még nagyon sok jó kategóriájú filmek.

Ilyen idős korban sokszor én is beképzeltem magamnak olyat, hogy vki követ az utcán. De hidd el, elfog ez múlni idővel!;) Ez olyan dolog, amit minden tizenéves átél később majd vicces lesz visszagondolni. ;):D

18/L

2010. aug. 17. 23:24
 4/13 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat!

Épp ez az, hogy nem nézek! Még nem is láttam egyet sem! Egyébként szerintem is félnek - valamilyen szinten - a többiek is, mert pl.iskolai táborban az egyik csaj mindenéle hülyeséget beképzelt, hogy beugrik egy csöves és megöl minket, meg hasonló baromságok. És aznap este nézték a Rémálom az Elm utcában című horrofilmet.

Egyébként az az érdekes, hogy rettegek tőlük, de ugyanakkor érdekelnek is... Biztos vagyok benne, hogy 2-3 év múlva (ha nem előbb) így is, úgy is megnézek egyet, és a következmény az lesz, hogy egész éjjel idegeskedni fogok, és TV nézéssel próbálom meg elvonni a figyelmemet a gondolattól.

Komolyan mondom, még én sem értem, hogy miért van ez, hogy félek, de érdekel. Nem tudom megérteni magamat!

2010. aug. 17. 23:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Én sem néztem még soha egyet sem, viszont könyvben már olvastam és nem rendített meg különösképpen, esetleg ha kicsit idősebb leszel te is olvashatsz pár ilyen könyvet "bevezetőnek"
2010. aug. 17. 23:34
 6/13 A kérdező kommentje:
Na igen egypár rémtörténetet már olvastam, és igaz hogy nem rendítenek meg annyira, mintha magam előtt látnám, de azért azoktól is féltem. Ráadásul vizuális típus vagyok, úgyhogy elképzelem az eseményeket.
2010. aug. 17. 23:36
 7/13 anonim ***** válasza:
12 évesen nem is kell horrort nézni még!A többiek meg azért mondják, hogy nem félnek, mert vagányok akarnak lenni!Hidd el, ők is "maguk alá csinálnak"!Ha ilyen idősen horrort nézel, kihathat később rád.Én a mai napig (hozzáteszem horrorrajongó vagyok) néha besz@rok néhány horrortól, pedig 22 vagyok.
2010. aug. 17. 23:49
 8/13 anonim ***** válasza:

12 évesen lehet, hogy énis fostam volna... Figyi, ha nem szereted a horrort, ne nézd ennyi :D 12 évesen sztem nekem mé eszembe sem jutott... És most sem ézem cikinek, hogy nem láttam egyet sem :P

15L

2010. aug. 17. 23:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Én élek-halok a horrorokért-thillerekért kiskorom óta.Már kis koromban néztem a Poltergeist-kopogó szellemet,vagy a Rémálom az Elm utcábant,a Kedvencek temetőjét sztem hetente megnéztem :) Szóval most is szinte naponta azt nézek-nem félek,DE mindenki mástól fél,én pl.a viharoktól csinálom össze magam.Ha vihar van éjjel remegek és nem tudok aludni.Nekem barátnőim egyáltalán nem szeretik a horrorokat,mert félnek,úgyhogy nincs miért szégyenkezned.
2010. aug. 18. 07:45
 10/13 anonim ***** válasza:

én most 17 éves vagyok és mikor kicsi voltam sose néztem.. egyetlen egyet se mert én elkönyveltem magamnak h húúú de fogok utűna félni. aztán kb egy másfél éve. néztünk itthon egyet. és rájöttem h én egyáltalán nem félek tőlük.. sőt a környezetemben én vagyok aki a legjobban bírja.. lehet veled is ez lesz.. régen nekem is sokat mondták h jajj ez milyen jó. de én nem mertem elkezdeni se. de mikor kipróbáltam akk teljesen meglepődtem. szóval ne aggódj lehet kinövöd. és ha esetleg filmnézésre adod a fejed akkor gondolj arra h ez csak egy film ott van benne a főszereplő aki már ez után a film után jáccott sok másik filmben és semmi baja. képzeld el h ilyen filmnek a forgatásán nincsen semmi durva. ott van a sok kamera meg minden. csak utólag rakják hozzá azokat a hangokat amiktől a hideg is kiráz.

am te meg például nézzé olyan vígjátékokat amiken sokat lehet nevetni és te mondogasd azt h jajj ez milyen jó volt mennyit nevettem rajta:D

2010. aug. 18. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!