Mit gondoltok a sex education sorozatrol?
Figyelt kérdés
az elmult 2 ejszaka neztem vegig mindket evadat, kivancsi vagyok a ti velemenyetekre, mert nekem pl a 2. evad vege eleg semmilyennek tunik. ti hogy vagytok vele?2021. febr. 3. 00:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem jó, de haladhatna jobban a sztori, kifejezetten jó lenne egy valóságos “happy end”-et látni a karakterekkel, de ugyanúgy az átlagember problémáival, hátha ezt a 3. évadban sikerül megvalósítani :D
2/6 anonim válasza:
Hogy nagyon túlértékelt. Közel sem olyan jó mint amilyennek beállítják.
3/6 anonim válasza:
Szerintem egynek jó. Nem a legcsodásabb, legjobb színvonalú, legjobban eljátszott sorozat, de nem is a legalja szerintem. Értékelendő, hogy valós problémákat mutat be.
4/6 anonim válasza:
S01 jó volt. Érdemes megnézni. S02 üres nekem.
5/6 anonim válasza:
Én csak pár részt bírtam belőle megnézni, szóval nincs olyan átfogó véleményem, mint a többi válaszolónak, de nekem nem igazán tetszett, eléggé semmilyen volt.
6/6 anonim válasza:
Szerintem egész jó,bár abból kiindulva,hogy simán kihagytam egy hetet a 2.évad folytatásánál,azért jelzi nálam,hogy közel sem a legdrámaibb xd. (Legjobbakat 2-3 nap alatt végignézem én is) De a vége nagyon felhúzott,mármint a kerekesszékes srác. Nagyon remélem,hogy nem lesz együtt még kicsit sem Maeve-vel,mert nagyon irritáló a srác. Jacksonosra is kíváncsi leszek Viv-el összejönnek-e,az szerintem elég nagy bumm lenne,de igen,már a 3.évadnak Maeve és Otis kapcsolatáról kéne szólnia,mert gondolom az sem fog gördülékenyen menni,és már megint elsokalták az akadályt a 2 főszereplőnél,hogy mindig közbejön valami. (Tuti összejönnek) De amugy Otis és Ruby is kaphatott volna már akkor még több időt,szerintem érdekes valami alakulhatott volna ott is (persze lehet fog).😌 Nem tudom lesz-e még mondjuk transznemű szereplő,mert az pl kimaradt még (gondolom ez is a célja,hogy mindegyiket kicsi bemutassa és egyfajta segítő jellegű,hogy a bizonytalan fiatal nézők így eldönthessék melyik irány).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!