Mi a véleményetek a Tenkes kapitánya című film sorozatról?
Figyelt kérdés
Ez egy nagyon régi magyar történelmi sorozat film. Néha történnek benne elég vicces dolgok.
Láttátok már? Ha tetszett, miért tetszett? Ha nem, miért nem?
2021. jan. 13. 16:30
1/10 anonim válasza:
Gyerekkoromban nagyon szerettem, de most már azért eljárt felette az idő. Nyilván akkor mondjuk nem is nagyon volt más.
2/10 anonim válasza:
Alap és kötelező. Kiváló színészekkel, legendás szállóigékkel. Nem a történelmi hűség a lényeg, hanem a szórakoztató faktor! És az nagyon magas a sorozatban.
3/10 A kérdező kommentje:
Ja, igen! Főleg ahogy a láncok viselkednek! Ahogy az ezredes lehülyézi az őrmestert, meg egyebek...
2021. jan. 13. 17:06
4/10 A kérdező kommentje:
*labancok
2021. jan. 13. 17:06
5/10 anonim válasza:
Anyumék gyerekkorának sorozata. Én is nagyon szeretem, szerintem remek kis sorozat abból az időből, amikor még SZÍNÉSZEK szerepeltek a sorozatokban/filmekben, nem ripacsok. Meg persze, még voltak ötletek, voltak igazi forgatókönyvírók és rendezők is.
6/10 A kérdező kommentje:
Az én anyuméknak is! Én is szeretem. Nagyon jó a zenéje, meg minden, szóval tetszik.
2021. jan. 13. 17:41
7/10 anonim válasza:
Ugyanazt tudnám elmondani mint az előttem szólok. Egy olyan gyerekkori sorozat volt, amely az egész család számára remek szórakozást biztosított. Kissé lebutított antagonista karakterek, persze mindez a fogyaszthatóság és a szerethetőség miatt.
Mai szemmel persze kissé megmosolyogtató kis sorozat, de akkor olyan volt mint a piros hetes...
8/10 anonim válasza:
Az Angyalbőrben mellett a másik kedvenc hazai sorozatom. Aztán emiatt mikor végre eljutottam a Siklósi várba, az dupla akkora élmény volt, ahogy felismertem a helyszíneket. :)
Amúgy olvastam könyvbe is, antikváriumból sikerült beszerezni.
9/10 anonim válasza:
8-as, nekem a Linda a másik örök kedvenc. Meg a Tüskevár, persze a régi. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Én is olvastam, a könyvtárból kölcsönöztem ki.
2021. jan. 14. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!