Mi a véleményetek a Modern család c. sorozatról?
Figyelt kérdés
Kinek ki a kedvenc szereplője és miért?2020. ápr. 10. 12:46
1/6 anonim válasza:
Előre látom, miután az Agymenők végre lekerült a Comedy Central-ról, a helyét a Modern család veszi át. Az Agymenők az Így jártam anyátokkal helyét vette át...
2/6 anonim válasza:
Én imádom ezt a sorozatot bár van benne az elején pár unalmas rész. A kedvenc szereplőm pedig nincs, a sorozat elején más a kedvencem mint a végén.
3/6 anonim válasza:
Én az utolsó évadon kívül az egészet láttam és nekem tettszett de szerintem ez nem az a sorozat ami elé leülsz és órákat nézed. Én általában este megnéztem egy két részt miden nap és úgy tök jó. Kedvenc szereplőm igazából nincs, mindenkit más miatt kedvelek.
5/6 anonim válasza:
Én imádom. Már kisebb korom óta nézem, szerintem tökéletes ha az ember kikapcsolódásra vágyik. Igazából kb. az összes szereplőt szeretem. Talán a kedvencem Haley egyébként, de meg nem mondom miért. Magát a színésznőt is bírom, talán ennek is köze van hozzá. De egyébként úgy érzem sokat fejlődött a karaktere, meg nem tudom. De egyébként kb. mindenkit bírok, számomra ez azon kevés sorozatok egyike, ahol tényleg senkivel sincs problémám.
6/6 anonim válasza:
Én imádom. Kedvenc sorozatom. Pedig egy eléggé "konzervatív" 30 éves férfi vagyok. Imádom a humorát, a karaktereket, mindent. Akármikor újra tudom nézni bármelyik részt. Szerintem az egész sorozatot 3-4x láttam már kompletten. Kedvencem Phil, mindenek felett áll nálam :D De mindegyik szereplőt bírom, a mellékkaraktereket is. Mellékszereplők közül Dylan talán a kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!