Mi a véleményetek a Simpson család című rajzfilm sorozatról?
Jó nekem tecik Régebben sókat néztem de mostanában nem megy a tévében bár YouTuben fen van pár
Rész
Az ugye fontos, hogy animáció, de nem mese. Sőt, nagyon kemény társadalomkritika, bár az utóbbi jó pár évadban a hangvétel egyre enyhébb, a poénok is többször bárgyúak, mint okosak, sajnos. De a fénykorbeli epizódokat akárhányszor képes vagyok újranézni. Olyan rengeteg popkult utalás van benne, hogy sokadszori nézés után is talál benne újat az ember.
Nem véletlenül élte meg a negyed évszázados kort, ez egy ilyen sorozatnál nagyon szép teljesítmény.
A Simpson család az egy vegyes dolog.
Először is ott van az első nyolc évad, amit még az eredeti készítők csináltak az eredeti koncepció szerint. Azok nagyon jók. Ez kb 180 epizód.
Csakhogy a sorozatot azóta mások csinálják, és teljesen tönkretették. Szóval az első 180 rész után meg kell állni és nem szabad nézni tovább.
A 2007-es mozifilm az még jó. Nem cseszték el úgy, mint a kilencedik évadtól kezdve magát a sorozatot.
Utálom. Túlértékelt føshalmaz.
Az igazság az, hogy kiskoromban néztem rendszeresen. Aztán ahogy növekedtem, úgy jöttem rá, hogy ez egy idegesítő, rondán animált, alsó kategóriás "humorral" megtömött, feleslegesen túlértékelt szär.
De a Family Guy még rosszabb (amit szintén szerettem kiskoromban). Na az tényleg borzalom. Ráadásul csak leutánozta a Simpsonékat.
Gagyi műsor gagyi műsort másolt le. Bravó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!