Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a szellemmek...

Mi a véleményetek a szellemmekkel suttogó című sorozatról?

Figyelt kérdés

Nézi egyeltalán valaki még ezt a sorozatot? Mikor még ment akkor se volt túl népszerű. Vannak még ennek a sorozatnak egyeltalán rajongói? Vagy az a kevés ember aki nézte is elfelejtette? Angolok még tudom hogy úgy ahogy néha felhozzák, de magyarországon már szinte senki nem beszél róla.

Legalább is ott ahol én élek bárkit megkérdezek senki nem ismeri.

2021. febr. 1. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én szerettem, még úgy is, hogy nem hiszek a szellemekben, voltak kedvenc mondásaim pl Milyen lesz a fényben: "Még senki nem jött vissza panaszkodni"

csupán Jim "halála" után lett zavaros és unalmas a sorozat.

2021. febr. 1. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szerettem, úgy is, hogy sose volt a legjobb sorozat. Érdekes storyk voltak mindig az epizódokban és mindig izgalommal vártam mi lesz a következőben
2021. febr. 1. 10:47
 3/8 A kérdező kommentje:

-SPOILER-

1# Egyetértek. Jim halála után semmi sem volt ugyanaz. Az első két évad tetszett a legjobban, utána... Ő szószerint visszatért a halálból, hogy Melindával lehessen, 5. évadban pedig úgy viselkednek egymással mint az idegenek.

2021. febr. 1. 13:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Válaszok még jöhetnek, ha valaki akar beszélgetni a sorozatról írjon privátba:)
2021. febr. 3. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Én hiszek a szellemekben és szerettem is de az utobbi idoben már nem nézem nem olyan jó
2021. febr. 11. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Egynek elmegy. Kis limonádé sorozat, de semmi több.
2021. febr. 12. 07:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Én szerettem. Jim haláláról lemaradtam, de néha még a Sorozat+on látom, hogy vetítik.
2022. júl. 18. 08:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Érdekes téma, unalmas tálalás.
2024. febr. 2. 19:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!