Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerinted ez a lista valós a...

Szerinted ez a lista valós a 100 legnézettebb sorozatról? (2019 végéig)

Figyelt kérdés
Az első 3-al egyetértek, de van pár olyan már az első 10 között is, amit nem igazán értek, hogy kerültek oda. Riverdale és 13 reasons harmadrangú sorinak is rossz szerintem, borzalmas színészek, unalmas sablonsztorik, gyenge történetvezetés. Bocs a rajongóiknak, de ez tényleg így van. A 100-nak erős volt a kezdése, de az utolsó évadra már alig érte el az 1 milliós nézettséget részenként a wiki szerint. Ami nem számít túl jónak. Például egy olyan mestermű, mint az Ozark fent sincs a listán, aminek 8 milliós részenkénti nézettsége van. Breaking bad csak 19.? Egyáltalán mi alapján készítették ezt a listát? Szerintetek ez valós?

2021. jan. 25. 09:58
 1/3 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a link, ezzel akartam kezdeni. Bocsi, lemaradt.

2021. jan. 25. 09:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyik lista sem valós, mivel nem tudod a merítési arányszámokat, nem tudod a mintavételezés mibenlétét, nem tudod, hogy milyen módon és hányan adtak le adatot azonos ip-ről más accounttal! Én lényegében soha nem nézek ilyen listákat, semmi értelmük, nem valós adatokról beszélünk.
2021. jan. 25. 10:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindenki készíthet saját listát bármilyen témában imdbn-n - amit linkeltél, az épp zsoka-61620 nevezetű felhasználóé (amit a cím alatt jelez is). Nem egy hivatalos listáról beszélünk tehát, hanem egy ember így rakta össze a saját ízlése/meglátása szerint.

Ha regisztrálsz az oldalra, te is bármilyen listát össze tudsz rakni.

2021. jan. 25. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!