Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Cobra kai...

Mi a véleményetek a Cobra kai sorozatról?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég megnéztem és nekem nagyon tetszett. Arra vagyok kiváncsi, hogy ti kiket szerettetek, mert én a Samet egyáltalán nem bírtam.

2021. jan. 18. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
Az, hogy kezd nagyon kínossá válni ez a sok Cobra Kai-es kérdés. Kicsit mintha az óvodában lennék. Ez nálad ilyen becsípődés? Nincsen olyan netes fórum, vagy Facebook csoport, ahol tudsz találni hozzád hasonló Cobra Kai fanokat? Itt szerintem ez nagyon cringe.
2021. jan. 18. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
18%
Ember tudod mikor volt menő a cobra kai? 89-91 között, mikor csempészett VHS-en néztük a karate kölyköt! Akkor minden töki (én is) karatézni járt itthon!
2021. jan. 18. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Én nagyon szeretem.Sokat visszahoz a 80-as évek hangulatából szuper zenékkel.Emellett a mostani fiatal generáció is szerepel benne,párhuzamosan az eredi Karate Kölyök szereplőkkel.Nagyon jó ötlet,mindhárom eddigi évadot ajánlom mindenkinek!

Utolsó hozzászólónak:Ez egy mai sorozat,úgyhogy az 1989 es VHS korszak utalások nem okék.A 80-as évek feeling meg kifejezetten hangulatossá teszo az egyébként rendezésben,képeken,megvalósításban modern sorozatot.A kettő elegye nagyon ütős.

2021. jan. 24. 09:40
 4/8 Gangsterzrue ***** válasza:
79%
Láttam már nagyon jó sorozatokat, (persze sok rosszat is) és ugyan a Szökés-t nem bírja űberelni, a többi mellett messze a legjobb sorozat. Izgalmas felhozatal, tele utalásokkal a korábbi Karate Kölyök filmekre, jól bejátszott flashbackek... Ha csak ma ismertem volna meg a sorozatot akkor is biztos hogy 1 nap alatt végigbírnám nézni mind a 3 évadát.
2021. jan. 25. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon király!!
2021. febr. 3. 23:24
 6/8 anonim válasza:
87%

En imadtam

Miguel es Hawk volt a kedvencem

2021. febr. 15. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Király sorozat
2023. márc. 21. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi köze a karatéhoz
júl. 23. 23:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!