Mi a véleményetek a Cobra kai sorozatról?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég megnéztem és nekem nagyon tetszett. Arra vagyok kiváncsi, hogy ti kiket szerettetek, mert én a Samet egyáltalán nem bírtam.2021. jan. 18. 14:31
1/8 anonim válasza:
Az, hogy kezd nagyon kínossá válni ez a sok Cobra Kai-es kérdés. Kicsit mintha az óvodában lennék. Ez nálad ilyen becsípődés? Nincsen olyan netes fórum, vagy Facebook csoport, ahol tudsz találni hozzád hasonló Cobra Kai fanokat? Itt szerintem ez nagyon cringe.
2/8 anonim válasza:
Ember tudod mikor volt menő a cobra kai? 89-91 között, mikor csempészett VHS-en néztük a karate kölyköt! Akkor minden töki (én is) karatézni járt itthon!
3/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretem.Sokat visszahoz a 80-as évek hangulatából szuper zenékkel.Emellett a mostani fiatal generáció is szerepel benne,párhuzamosan az eredi Karate Kölyök szereplőkkel.Nagyon jó ötlet,mindhárom eddigi évadot ajánlom mindenkinek!
Utolsó hozzászólónak:Ez egy mai sorozat,úgyhogy az 1989 es VHS korszak utalások nem okék.A 80-as évek feeling meg kifejezetten hangulatossá teszo az egyébként rendezésben,képeken,megvalósításban modern sorozatot.A kettő elegye nagyon ütős.
4/8 Gangsterzrue válasza:
Láttam már nagyon jó sorozatokat, (persze sok rosszat is) és ugyan a Szökés-t nem bírja űberelni, a többi mellett messze a legjobb sorozat. Izgalmas felhozatal, tele utalásokkal a korábbi Karate Kölyök filmekre, jól bejátszott flashbackek... Ha csak ma ismertem volna meg a sorozatot akkor is biztos hogy 1 nap alatt végigbírnám nézni mind a 3 évadát.
6/8 anonim válasza:
En imadtam
Miguel es Hawk volt a kedvencem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!