Szerintem Geraltra tök jó választás volt Henry Cavill.
A Yennefert alakító Anya Chalotra nem lenne rossz, ha nem tudnánk hogy néz ki Yen a játékokból. Így ezek után viszont csalódás volt, hogy egy ilyen színésznőt választottak.
A legnagyobb csalódás Triss volt. Most komolyan egy vicc az egész. :D
És még Cirivel sem vagyok megelégedve, úgy érzem, mint Yennefernél, hogy alapból jó lenne, de hát nem így néz ki Ciri. :D
Az öltözék a játékban sem stimmel amúgy. Triss konkrétan kiemelte, hogy SOHA nem vesz fel mély dekoltázsú ruhát, mert látszódnak a sebhelyei. A játékban meg sehol semmi sebhely csak csöcsök. Látom tisztelik a karaktert. A DLC ruháról meg ne is beszéljünk.
2021. jan. 3. 00:07
12/25 anonim válasza:
Na mit nem mondasz... És a játék min alapul, tán a Harry Potteren? Az is a könyvön, legalábbis én úgy tudom. Csak egy regényben nyilván nem lesz lerajzolva a karakter, nem képeskönyv. De a játék attól még Sapkowski könyve alapján készült, szóval a vita innentől tárgytalan, mert a karakter így néz ki. Az hogy a sorozatkészítőknek nem sikerült ezt a mércét megugrani az az ő bajuk. Más sorozatokban ez menni szokott, lásd a Mandalorianban Bo-Katannak vagy Ahsokának is sikerült élőben úgy kinéznie mint az animációsban, pedig ott se volt kisebb különbség mint itt a játék és a sori között.🤔
2021. jan. 3. 00:11
13/25 anonim válasza:
12: a sorozat pont olyan változtatásokat végzett, mint a könyv. Nem mondhatod, hogy a karakter így néz ki és pont, mert az nem az eredeti alkotás. Ha én feldolgozom az Odüsszeiát ahol Odüsszeusz kínai, Odüsszeusz még nem lesz kínai, marad görög.
Egy regényben le van írva a karakter. És Triss nem vörös hajúnak van leírva. Triss nem bögyös macának van leírva. Innentől kezdve a játék ugyan úgy pontatlan. Neked nem tetszik mert nem tudod rá kiverni, ez van.
2021. jan. 3. 00:14
14/25 anonim válasza:
*változtatásokat mint a játék, elnézést.
2021. jan. 3. 00:15
15/25 anonim válasza:
A Star Warban pedig van vizuális referencia a karakterhez, mert animációt ültetünk át élőszereplősbe.
Könyvből csak leírást vehetünk át, amit különféleképp lehet feldolgozni. A sorozatkészítőknek meg nem kötelező a játék kinézetéhez ragaszkodni, mert a sorozatnak semmi köze a játékhoz, csak ugyan azt a művet dolgozzák fel.
2021. jan. 3. 00:17
16/25 anonim válasza:
Hát hallod de tudod nekem miért nem tetszik... Tán nem magadból indultál ki véletlenül? Azért nem tetszik mert nem hű ahhoz ahogy a karakter eredetileg kinézett. Most ne gyere a könyvvel, az egy könyv ahol mindenki úgy képzeli el a karaktert ahogy akarja, mivel nincs ábrázolva (megint csak a Harry Pottert tudom felhozni párhuzamnak, az is ilyen). A játék meg egy hivatalos, licenszelt cucc ahol Triss, Geralt, Yen, Ciri meg a többi először volt élesben ábrázolva, és amire jó eséllyel Sapkowski is áldását adta hiszen elkészült és közzé tétetett, a világ pedig ilyennek ismerte meg a karakterük kinézetét. Ezek után azzal jönni hogy a játékbeli kinézetük "helytelen", minimum nonszensz. Inkább az a nonszensz hogy valaki szerint egy cigányasszony Ózdról Trissebb mint az a Triss aki az offisöl videó gémekben benne van. Na ez az ami elég vad dolog. És ez most nem azon múlik ki lehet-e rá verni vagy nem. Az maximum nálad szempont. Bár nem mondom hogy nem néznek ki jól a 3-ban főleg.
2021. jan. 3. 00:21
17/25 anonim válasza:
Lol, Sapkowski pont leszarja a játékokat és nem kifejezetten kedveli őket [link]
"I've never played any computer games, be it fantasy or others."
Ne gondolt hogy nagy szerepe volt a karakterek megalkotásában és az áldását adta rájuk. Nem érdeklik a videó játékok.
És nem akkor voltak először ábrázolva, mert még jóval előtte volt egy hivatalos, licenszelt lengyel Witcher sorozat. Sőt, hivatalos képregény is volt, amiben közreműködött az író. Tudod hogy nézett ki Geralt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!