Aki látta, mi a véleménye a You című sorozatról? Érdemes nézni? Előzetes alapján jónak tűnik :)
Teljesen véletlenül találtam rá. Zseniális az első évad. Nem erre számítottam. Pár nap alatt ledaráltam. Teljesen egyetértek az első hozzászólóval.
Viszont amennyire jó az első évad, a második annyira szar. Az nagyon nem jött be. Megnéztem, de mintha egy másik sorozat lett volna az első évadhoz képest. Úgyhogy azzal csak óvatosan!
Most járok a 2.évad 2.részénél eddig nem rossz a második évad, kiderül a többi hogy fog tetszeni.
Amúgy az első évad nagyon nagyon tetszett. Az még plusz pirospont,hogy a főszereplő csaj nagyon full😂 kár hogy ez lett a vége neki 😁😬
Igen amúgy énse azt mondom,hogy szar volt a második évad. Csak nemtudom. Az első valahogy jobban beszippantott. (Máshogy nemtudom megfogalmazni)
Lényegében tetszett a második évad, kivéve a vége. Nem akarok spojlereznhsi de a Love-os cucc a végén nem tetszett. De azért nagyon várom a 3.évadot!! 😁👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!