Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki aki látta az outer...

Valaki aki látta az outer banks sorozatot mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés
Megnéztem az első részt és nagyon tetszett de nem "merem" tovább nézni mivel eléggé másnak képzeltem és ha rossz nem akarom rá az időmet fecserelni, minden valaszíronak előre is köszi!

2020. ápr. 17. 00:00
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Fúú kb 3p végeztem, ès nagyon tetszett.Úgy kezdtem bele, hogy á biztos egy gagyi sorozat, de időtöltésnek jó lesz...Na igen kb hajnali 1-ig néztem tegnap isXDSzerinzem fordulatos, izgalmas es a story is jó ötlet szerintem(Valaki lepontozta, hogy tipikus amerikai soty, bár én még nem láttam hasónlót pedig már 70 sorozatot végignéztem, de mind1)Merem ajánlani nagyon is:DHa végeztél vele írd meg a véleményedet kíváncsi vagyok.Remélem lesz 2.évad eléggé nyitva maradt a sorozat vége.
2020. ápr. 18. 18:11
 2/13 anonim válasza:
100%
Megint én👋Ha valaki tudd ehez hasonló sorozatot annak nagyon megköszönném, mert nagyon tetszett:3
2020. ápr. 18. 22:29
 3/13 A kérdező kommentje:
Huhh hát én most végeztem és igazad volt tényleg nagyon jó sorozat de nekem a vége annyira nem tetszett kicsit befejezetlen, szóval nagyon de nagyon szeretnék második évadot!
2020. ápr. 22. 06:02
 4/13 anonim válasza:
88%
Remélem lesz, nekem személy szerint tetszett a vége nem számítottam rá.De ha lesz második rész akkor tuti megint 1 nap alatt végignézem😂
2020. ápr. 22. 11:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem is nagyon tetszett, főleg a második fele!
2020. jún. 5. 10:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, imádom a sorozatot, a kedvencem lett. Maga a szereplők, hogy vannak benne jó poénok, amin nevetni is lehet, egyszerűen megfogott. Először azt hittem, hogy ez a sorozat is annyira fel van hypeolva, de amikor elkezdtem őszintén szólva nem annyira tetszett, majd amikor megnéztem belőle még 3 részt, annyira megszerettem. Ma fejeztem be, és rájöttem, hogy még sokat kell várni, hogy a többi évad is kijöjjön. De ha valaki tudja megmondja plsss, kösziii
2020. júl. 28. 12:41
 7/13 Balajthy Júlia válasza:
100%
Én pont a Telhetetlent fejeztem be, és keresni kezdtem a netflix saját gyártásúakba, hogy így az onlineba legyen min elütnöm az időm. Vezércselt, Nagy Pénzrablást láttam, Riverdalet inkább offoltam, a 13 okom volt pedig kapásból visszataszító volt. Ahogy kerestem kidobta ezt is, és bár az indexkép tetszett, őszintén megmondva az előzetest nem tartottam olyan hűdé-nek. De egy nap múlva rájöttem, hogy nem tudok mást tenni, tehát vállvonogatva elkezdtem nézni. Úgy ránézésre egy tipikus nyáron játszódó tini bandás filmnek képzeltem, ahol kb a két kasztrendszerben lévő csoport harcát látjuk, és bár így is volt valamennyire, később azért változott a véleményem. Az idő előre haladtával megismertük a karaktereket, hogy milyen is a barátságuk, az ellenfelet, és a sorozat fősztorija, a kincsvadászat is látszódni kezdett. Ahogy haladtam a részekkel, úgy szívott teljesen magába, míg kb a 4. résznél rájöttem, hogy én imádom ezt a sorit. A cselekmény izgalmas kezdett lenni, a problémák felmerülésével tovább ismerhettük karaktereink. Személyes kedvencem JJ lett, akit az első részben kb gyűlöltem, de ha nem is, úgy gondoltam rá, mint a tipikus a főhőst csak bajba keverő s*ggarc. Na mostmár olyan szinten megszerettem, hogy el nem lehet mondani. Nem lehetett kategóriákba sorolni, mert nem volt szent, néha nem érezte a határokat, vagy épp hülyén viselkedett, de később megtudjuk mennyi mindent megtesz a barátaiért. Amiket nem spoilerezek le de nagyon imádtam tőle, és borzasztóan alulértékelt karakternek találom, remélem a második évadba több szerepet kap. De vissza a sorozatra, Saraht is megtudtam szeretni, és egészen tetszett a párosuk John B-vel, valamint Kiet is szerettem. Ahogy persze Pope is egyik kedvencem lett. A sztori jól haladt, szép volt vagy épp izgi, vicces vagy épp szomorú, egészen a végéig. Úgy értem tudom, hogy a 10 szép kerek szám, de annyi szálba kezdett bele a közepén a sztori, hogy bizony kevés rész volt. Ezáltal a vége kicsit túlzsúfolt lett, tömény és túl akciódús, de ezt az apró hibát leszámítva imádtam. és mindenkinek ajánlom, aki így a nyár felé közelítve szívesen megnézne egy hangulatos, vicces és fordulatos, barátságról, kalandokról és kis szerelemről szóló sorozatot, és ha értékelném, mindenképp kijárna neki az 5 csillag,
2021. ápr. 11. 21:00
 8/13 anonim válasza:
Jelen! Mind a két évadát láttam és nagyon szuper volt a kedvenc sorozatom. Kedvenc szereplőm pedig JJ❤️ a második évada tetszett a legjobban igaz az még csak most jött ki de nagyon érdekes volt. És a végén pont kiderült hogy John B nem is halt meg az apja de erről még John B nem tud ezzel zárult a sorozat. És remélem lesz 3.évada nagyon kíváncsi lennék John B kideríti-e. Szóval annak ajánlom inkább aki szereti a nyárias sorozatokat. Én nekem nagyon tetszett egészen 3 napig tartott mire végig néztem a második évadot igaz nem egész nap néztem csak este szoktam de hajnal 3 kor fejeztem be😅kicsit már álmos voltam múszály volt kikapcsolni. Aztán másnap végére értem..
2021. aug. 2. 17:57
 9/13 anonim válasza:
100%
Nekem 1 napba telt:(( megint várhatok 1 évig:`(
2021. aug. 3. 21:29
 10/13 anonim válasza:
#1 az még jo eset hogy ha 1 kor végeztél, én egyszer vasárnap 4 kor elkeztem, másnap reggel 6 20 kor fejeztem be , és akkor 6 40 kor indultam hétfőn iskolába. xD
2021. okt. 23. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!