Aki nézi/nézte a Skins című sorozatot, mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
Most akarom elkezdeni, mert ajánlották, de előbb kíváncsi vagyok még néhány ember véleményére. Miről szól dióhélyban? Vannak benne szex jelenetek? Hány éveseknek ajánlanátok?2016. jún. 27. 15:26
1/3 anonim válasza:
Csakis az UK-t nézd (az amcsi remake-en szakadtam a röhögéstl).
Az első két évadot néztem meg, utána már nem volt az igazi.
Miről szól: bristoli fiatalok zűrös (nagggyon zűrös) hétköznapjairól.
Első évadban főleg buli, drogok, pia, szex (az annyira nem), megcsalás. A második évad viszont inkább az érzelmekre helyezi a hangsúlyt - ott kb. minden részt végigbőgtem :)
Én 27 vagyok, és nemrég végeztem vele, szóval hangulat kérdése.
2/3 anonim válasza:
Ma kezdtem el nézni,az első évadból megnéztem három részt és tetszett,érdemes elkezdeni.
3/3 anonim válasza:
Legjobb tinis sorozat amit láttam. Igen, van néha benne pár túlzás, viszont nem minden olyan sablonos mint a legtöbb mostani tinikről szóló sorozatokban. Amit én a legjobban kedveltem benne, az az, hogy olyan dolgok történnek benne, amik bármikor megtörténhetnek velünkkel is. Közelről mutatja be pár tini botrányos életet, evvel ellentétben más sorozatokban ilyen nem nagyon találsz. Ha pedig mégis, akkor is lesz benne egy pici túlzás és amerikai álom stb.. ebben nincs, itt mindenki elfogadja ami nekik jár . Ezt szeretem benne. Érdemes megnézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!