Olyan dráma sorozatot keresek, amiben fiatalok vannak, vagy egy fiatal életéről szól?
Azt hiszem a Blue State Mountaint ajánlották még anno, de az szerintem valami amerikai f ost lehet.
jánlanám a Chris Lilley sorozatokat. Egy ausztrál humorista az ember, de nagyon beteg filmjei vannak.
Summer Heights High, Angry Boys, Ja'mie: Private School Girl (A gimi dívája),Jonah from Tonga. Az utóbi 2-3-ból az HBO csináltatott magyar szinkronos változatot is, A gimi díváját mindenképpen érdemes megnézni szerintem.
Filmeket tudok csak, ha esetleg érdekel.
a trónok harcában elég jól bemutatják 3 gyerek szemén keresztül,hogy hogyan reagálnak arra ha a világuk összedől.
annak nekiállhatsz,arya szerintem tetszeni fog.
elvileg 10 éves kislány aki kb tömeggyilkos,a tv sorozatban kicsit lájtosabb és idősebb is.
a nővérének bemutatják az apja levágott fejét és hasonló nyalánkságok.
Nás Páng, légyszi a sorozataban a fiú legyen fiú, a lány pedig lány.. :D
Többieknek köszi :) A Misfitset láttam, nagyon jó, de csak a 3. évadig, mert beleuntam, hogy folyton jönnek az új szereplők (mint a Skinsbe), a kedvenceimet meg sorra kidobálták... A Trónok harca miről is szól? Valaki leírni nagyon röviden, hogy mi benne a jó? Mert tudom hogy nagyon fel van kapva. Meg mi ez az öltözet benne?
18/L
Te tudod mit hagysz ki.
A Trónok harca ilyen fantasy világban játszódó dráma. Középkori pacákok harcolnak, közben melleket mutogatnak, halott embereket, és minden évadban lecserélődik a szereplőgárda 30%-a (kipusztulnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!