Valaki aki látta az outer banks sorozatot mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
Megnéztem az első részt és nagyon tetszett de nem "merem" tovább nézni mivel eléggé másnak képzeltem és ha rossz nem akarom rá az időmet fecserelni, minden valaszíronak előre is köszi!2020. ápr. 17. 00:00
11/13 anonim válasza:
Nem rossz, de látszik rajtuk hogy nem tizenhat évesek. Rá is kerestem a főszereplő srác valójában 29 éves. Sarah is 23. A valóságban. Nekem ez nagyon feltűnt hogy tizenhat évesek a sorozatban de sokkal idősebbnek néznek ki. Xd
12/13 anonim válasza:
Igen, nagyon tetszett, jó lett a 3. Évad is. Ajánlom.
13/13 anonim válasza:
Egy szóval IMÁDOM ez lett a kedvenc sorozatom muszáj vagyok mégegyszer megnézni annyira tetszik hogy már másik film/sorozat nem is jön be csak ez az egy a szereplők a helyszín a történet minden tökéletes már alig várom hogy jöjjön a 4.évad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!