Csak rá kell nézni. Alapból maga a sztori a 3. és a 4. évadban no comment. Nem tudom honnan veszik az ötleteket. Alapból, maga a tény, hogy elvileg tinédzserekről van szó, még is van, aki konkrétan egy klubot vagy mit üzemeltet.
SPOILER (féleség) következik, aki nem látta a 3., 4. évadot.
Pl. az első évad egy tinédzser dráma, a második az már sorozatgyilkosról szól, a 3. évad pedig... egy ilyen természetfelettis vacak. Semmi logika. Itt rontották el nagyon a karaktereket. Olyan rosszul megírt párbeszédeket adnak nekik, az egész csak szimplán cringe. A karaktereket olyan értelemben elrontották, hogy pl. Archie-nak pl. volt karrier ötlete az első évadban, zenész vagy mi a pokol akart lenni. Veronica pedig úgy érkezett meg Riverdaleban, hogy jobb akar lenni, mint New Yorkban volt. Betty pedig csak szimplán benne akart lenni a pompom csapatban. És később már Betty vetkőzik színpadon, (tinédzserekről van szó, az ilyet nem annyira kéne erőltetni egy sorozatban, pláne egy olyan helyen, ahol idősebb férfiak vannak, és még a saját anyja is ott volt azt hiszem...), Veronicának van egy klubja, és amúgy szerintem a kedvelhető első évados Veronicából lett egy kiállhatatlan lány. A harmadik évadnál ez az egész Gargoyle kinges vacak, magát a agymosás, drogok.. Ha már mindenképp drogokról akartak beszélni, oké, de lehetett volna ezt simán is megtenni, nem kellett volna ez az egész Gargoyle cucc. Nem tudom, hogy a 2. évadból hogy váltott át a sorozat ilyen témára. Se eleje, se vége. Az egész egyszerűen logikátlanul van felépítve. A 4. évad pedig a farmról, az egész dolog Jasonnal és Cherylel... Mondjuk a 4. évad még mindig jobb, mint a 3., mondjuk nem láttam végig a 4.-et, és nem is tervezem. :D
Szerintem egyrészt amiatt nagyon el lett rontva, azok a hosszú évadok. Az első kivételével azt hiszem az összes 24 részes, vagy akörül. És egyszerűen látszik az évadokon, hogy már nem tudják mivel kitölteni, ezért jönnek a még hülyébb ötletekkel. Talán ha pl. 13 részesek lettek volna az évadok, sokkal jobb lett volna. A nevetséges dialógusokra had térjek vissza. :D Szóval pl. (pontosan idézek, mert nincs semmi dolgom most :D) "I invented red. I am red.", "Follow me, your Gryphon Queen, away from this fortress, and back to the kingdom of Eldervair!", "I dropped out in the fourth grade to run drugs to support my nana." Szóval na, ezek így mik? :D Szóval igen, elég rosszul megírt, nevetséges dialógusok és történések vannak a sorozatban. :D
Amúgy rengeteg evvel foglalkozó youtube videó van, hogy még is mi van a Riverdale-el. Érdemes rákeresni, sokat lehet nevetni a "Riverdale bad writing" vagy "Riverdale being cringe" és hasonló videókon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!