Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lucifer, Stranger Things,...

Lucifer, Stranger Things, Riverdalehez hasonlo sorozatok?

Figyelt kérdés
Meg a You-ba szeretnék belevagni. De ha van valami jobb otlet azt szívesen meghallgatom.

2020. júl. 11. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vámpírnaplók, a ki.....tt világ vége, ez így nem ok, teen wolf, rosewell, a jeges élet, gotham,
2020. júl. 11. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hazug csajok társaságát (Pretty little lairs) nagyon tudom ajánlani én nagyon élveztem hasonlóan fordulatos és nyomozós, kutakodós, rejtélyes mint a Riverdale. Nagyon eltalált sorozat. Eddig az élen a legjobb a Riverdalelel párhuzamosan. Ehhez a 2höz hasonlót keresek én is, mióta végigneztem a Hazug csajok társaságát és lement az évada a Riverdalenek egyszerűen nem találok semmit ami megfogna, nagyon magasra tette a lécet ez a két sorozat.

Én nagyon tudom ajánlani, ha tetszett a Riverdale akkor ez is fog biztos vagyok benne.

2020. júl. 11. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Good Omens

Siren

Humans

2020. júl. 12. 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:
13 okom volt, hazug csajok társasága, vámpírnaplók,
2020. júl. 23. 15:50
 5/7 Pepegurl1020 ***** válasza:
80%
Sabrina hátborzongató kalandjai (én imádtam)
2020. aug. 8. 11:12
 6/7 anonim válasza:
Én még tudnám ajánlani a Shadowhunterst, bár ez nem tudom mennyire kapcsolódik a fent említett sorozatokhoz. Minden estre én ajánlom figyelmedbe, mert szerintem nagyon ott van.
2020. aug. 21. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire hasonlít, de nagyon jó és nem túl ismert sorozat az Agents of SHIELD -nagyon jooo
2021. márc. 3. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!