Mindkettő, az Alkonyat könyvben sokkal jobb, de mint film, sorozat a Vámpírnaplók!
2010. nov. 1. 13:26
32/44 anonim válasza:
Régen nagyon szerettem az Alkonyatot,de amióta láttam a Vámpírnaplóknak az egyik részét azóta nagyon szeretem a vámpírnaplókat,és az Alkonyatot már nem.
Az alkonyat túl elkapkodott szar.Bella 1hét alatt beleszeret egy vámpírba,akit nem is ismer?!
Azért a Vámpírnaplókban nem minden ilyen egyszerű,azért is tetszik.
Vampire Diaries For Ever
2010. nov. 2. 22:00
33/44 anonim válasza:
Eddig én is Alkonyat fan voltam de hova tovább jobban szeretem a Vampirnaplokat. De azért még az Alkonyat befejezo részeit megnézem majd
2010. nov. 6. 09:51
34/44 anonim válasza:
Én mind a 2-t imádom.
Alkonyat kicsit olyan "lányregényes" amivel semmi bajom,de a Vámpírnaplókba több az akció,romantika,misztika,fordulat,izgalom,stb...
de mind 2 jó.:)
2011. febr. 19. 18:36
35/44 anonim válasza:
Vámpírnaplók :) -> Stefan (L)
2011. márc. 4. 18:47
36/44 anonim válasza:
Vámpírnaplók természetesen. Mint sok mindenki én is alkonyattal kezdtem. Ezzel elindultam a vámpíroskönyvek útján. Mikor megláttam az RTL- en....A nevében is benne volt V-Á-M-P-Í-R-N-A-P-L-Ó-K.Már tízszer arcot mostam, 3 pohár Colát ittam, már mindenki aludt és elkezdődött. Megláttam Stefant úgy voltam vele uristendejópasiii...Megláttam Damont: UUURRRRRRIIIISSSTEEENDEEEJÓÓÓÓPAAASIII....
2011. márc. 22. 15:00
37/44 Nikibubi válasza:
Sziasztok!
Én nem szívesen teszek különbséget,nekem mind a kettő a kedvencem.Mindkettő más miatt jó.
Annyi a különbség,hogy az Alkonyat filmből 4 részt csinálnak(pontosabban 5,mert a 4-et 2 részben adják majd le),a Vámpírnaplókat pedig sorozatként láthatjuk.
Mindkettőbe bele tudja élni magát az ember.Én nagyon szeretem.
2011. márc. 30. 18:42
38/44 anonim válasza:
Először én is hű de nagy Alkonyat-fan voltam, és úgy álltam hozzá a VD-hez, hogy egy nagy szar... Aztán nézem...nézem... beleszeretek Stefanba... Pár résszel később pedig OMG de jó pasi ez a DAmon! Ma meg, imádom DAmont, Elijaht, Stefant... mindenkit, és rájöttem, hogy az alkonyat a szar... Ennyi...
2011. ápr. 26. 13:00
39/44 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a VD a legjobb, vicces, szívdöglesztő pasik, egy kis akció, remek történet szval tökéletes :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!