Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Alkonyat, vagy inkább Vámpírna...

Alkonyat, vagy inkább Vámpírnaplók?

Figyelt kérdés

Szerintem a Vámpírnaplók sokkal jobb mint az Alkonyat.

Ezzel nem azt szeretném mondani hogy az Alkonyat nem tetszik,de a Vnaplók izgalmasabb, eseménydúsabb,és a karakterek is szimpatikusabbak.

Én is szerettem az Alkonyatot, de miután beindult a sorozat,hamar kiábrándultam.

És szerintem az Elenát alakító színésznő tehetségesebb mint Kristen.

2010. szept. 22. 15:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egyik se, ha már nagyon ilyen vámpíros dolog akkor inkább True Blood :D , de hogy azt is minek nézem nem tudom :D
2010. szept. 22. 15:48
 2/21 anonim válasza:
55%

Szem mind a 3 jó.

De talán Vámpírnaplókat raknám az 1. helyre.

2010. szept. 22. 16:08
 3/21 anonim válasza:
55%
*2
2010. szept. 22. 16:08
 4/21 A kérdező kommentje:

Jah a True Blood is jó :)

De a Vnaplók a legjobb szerintem!

Kinek miért tetszik?

2010. szept. 22. 16:13
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

egyértelmű hogy vámpírnaplók!!

sokkal izgalmasabb mint az alkonyat és a szereplők sokkal jobbak! én az alkonyatban utálom jacob-ot :S edward még elmegy de bellának meg mindig nyitva van a szája :SS

VÁMPÍRNAPLÓK a nyerőőőő és persze team damon :)

2010. szept. 22. 16:46
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Vámpirnaplók,egyértelműen jobb mint a túl emlegetett alkonyat:S
2010. szept. 22. 16:46
 7/21 A kérdező kommentje:

Szerintem Elena jobban is néz ki mint a Bella!

Az Alkonyattal csak az a baj, hogy maga a rendező is beismerte h Kristen képtelen bármilyen érzelmet kimutatni a filmben.Szomorúan maga elé bámul,ha olyan jelenet van ahol boldognak kellene lennie, akkor elereszt egy erőltetett mosolyt.

De kb. ennyi.

2010. szept. 22. 17:22
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

az én véleményem:

film: az alkonyat egy rakás semmi. idegeestőbnél idegestőbb színészekkel. a 3 főszereplőt kimondottan úúúúútáááálloooomm:D:D

VD: imádom.!!!! olyan tehetségesek a színészek. részben ennek is köszönheti a sikerét.... és a 2. évad első két része is olyan h már el se tudom képzelni h h fogják tovább fokozni. de ami tuti h fogják még:D:D

könyv: az alkonyat jobb. nem azt mondom h a VD nem jó. mert én a VD-t is szeretem könyvbe habár az első 2 része simán jó. a 3.része viszont már annak is nagyonjóó:D el se tudom képzelni h mi lesz a 4.könyvbe meg kéne má venni:D

na jó szóval ez volt az én véleményem:D:D:D:D

2010. szept. 22. 19:26
 9/21 anonim válasza:
0%
Itt az ideje lefogyni egy kicsit, csajok.
2010. szept. 22. 19:42
 10/21 A kérdező kommentje:

Meg mondod h ez hogy jön ide?

Kattanj le a témáról!

2010. szept. 22. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!