Ezt a kérdést direkt azért tetted fel, hogy majd 100 oldalon keresztül vitázzanak a két fos rajongói?
2010. jún. 26. 17:49
2/12 anonim válasza:
A TVD 1991-ben íródott, az Alkonyat meg 2005-ben. Azt hiszem, ez mindent megmagyaráz.
2010. jún. 26. 17:56
3/12 anonim válasza:
most tettem fel énis ezt vagy 3 napja
és azt írták hogy a vámpír naplók már sokkal régebben megjelent mint a vámpír
ebből a szempontból Stephanie Meyer hatalmasat hazudott, amikor azt mondta hogy megálmodta a Twilightot, lehet hogy megálmodta, de csak azután, hogy elolvasta a vámpírnaplókat
de a mai világba mindenki koppint mindent és sokunkat ez nem érdekel
sztem a vámpírnaplók jobb főleg a filmje
2010. jún. 26. 17:56
4/12 anonim válasza:
*mint a twilight
2010. jún. 26. 17:57
5/12 anonim válasza:
khmm szerintem előtte nézzétek végig a sorozatot, mert nincs benne meg az alkonyatban túl sok hasonlóság-.-
2010. jún. 26. 17:58
6/12 anonim válasza:
Én a könyveket nem ismerem.
Azt mondják, hogy a Twilight koppintott a Vámpírnaplókról. Viszont ha a filmek és a sorozat megjelenítését nézzük, a Vámpírnaplók a Twilight-ről.
2010. jún. 26. 18:23
7/12 anonim válasza:
Az Alkonyat a Vámpírkrónikákat-Anne Rice könyveit-koppintja gátlástalanúl.Egy az egyben lenyúlás,kivéve a napfényben ragyogós képességet.TVD-t inkább nevezném önálló alkotásnak.
A lenyúlás nem lenne baj,mert a True Blood is az,de legalább szórakoztató és nem hatásvadászkodó.
Lestat a legjobb:).
2010. jún. 27. 02:07
8/12 anonim válasza:
Láttam a Twilightot és az Interjú a vámpírral filmeket és olvastam mindkét könyvet. Én egy darab hasonlóságot sem találtam benne. Az előző válaszoló elmondaná nekem, hogy hogyan hasonlíthat Anne Rice könyve meg a Twilight? Komolyan mondom, hogy egyáltalán nincs köztük hasonlóság.
2010. jún. 28. 11:45
9/12 anonim válasza:
Nem tudom miért kell mindig összehasonlítgatni, meg azt találgatni hogy melyik a koppintás. szerintem mind a kettő jó, mondjuk a VD-t még nem olvastam. Azért a Twilightot jobban szeretem
2010. júl. 1. 15:16
10/12 anonim válasza:
Vámpírnaplókról az Alkonyatot. A Youtube-on láttam egy videót amin Stephanie Meyer elmondja, hogy a Vámpírnaplókról jött az ötlet, hogy írjon egy könyvet. :) De ezért a mai világban senkit nem kell elítélni, mert minden koppintás már. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!