Vámpírnaplók vagy Alkonyat?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 21:12
1/44 anonim válasza:
Az alkonyat egy szemét koppintás! Vámpírnaplók!!!!
egy volt alkonyat - fan
2/44 anonim válasza:
nem birom a vámpiros sorozatokat.. de ha muszáj akkor inkább már a Vámpírnaplók..
De amugy szivesebben nézném a : Penge(1.2.3) . Van Helsing .Underworld.(1.2.3)
3/44 anonim válasza:
Alkonyat...Vámpír naplók sztem szar.
5/44 anonim válasza:
Alkonyat 4ever , ez a vámpírnaplós sem rossz, de azért az Alkonyatot nem múlja fölül
6/44 A kérdező kommentje:
Hm úgy látom ízlés kérdése akkor:)Én is személyszerint Vámpírnaplók fan vagyok csak kíváncsi vagyok a véleményekre mióta megnéztem az első évadot és az alkonyat első két részét teljesen elpártoltam az alkonyattól a vámpírnaplók nekem eseménydúsabb,romantikusabb dehát mindenkinek más tetszik:)jöhetnek még a válaszok ,hogy kinek mi jön be:)
2010. aug. 5. 21:30
7/44 anonim válasza:
Vámpírnaplók, ez egyértelmű. Az Alkonyat egy gyenge, 12-23 éves tinilányoknak való szar.
9/44 anonim válasza:
Buffy :D abból tanultam meg angolul (ill. inkább amerikaiul :D )
10/44 anonim válasza:
újak közül: true blood amúgy, már a könyv, mert a sorozat enyhén szólva is nagyon messze van a könyvek sztorijától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!