Vámpírnaplók vagy Alkonyat?
Kár hogy a Vámpírnaplók régebben íródott mint a Twilight de azért a koppintása:D..(Y)
amúgy alap hogy a Vámpírnaplók. miért?:D egy szó: Damon :$
Vámpírnaplók. nem tudok benne olyat mondani ami nem teccene, de amint valaki már előttem 1 szóval leírta h miért is jó ez a sorozat ahhoz csatlakozom: Damon:)
ja én vasárnap voltam moziba az Eclipse-n hát én végignevettem az egészet barátnőmmel. a moziba csönd mindenki átérzi a pillanatot erre csak azt lehet hallani h mi ketten nevetünk. mikor könyvben olvastam az volt az első h hú majd ugyen h csinálják meg a végén a csata jelenetet, na az volt az egész filmen a legnagyobb csalódás. mintha vázákat törtek volna:D. na meg a 3 főszereplő az egyiket útálom a másikat útálom és a változatosság kedvéért a harmadikat is útálom.:d szóval a h már mondtam VD!!!!!:D
Könyv:Alkonyat
Film/sorozat:Vámpírnaplók
amikor megnéztem az Alkonyatot akkor fan voltam, nagyonnagy... de amikor megnéztem a VámpírNaplók 11. évadát.. *.*
♥VN♥ -> éspersze Damon (:
"Vámpírnaplók, ez egyértelmű. Az Alkonyat egy gyenge, 12-23 éves tinilányoknak való szar."
A TVD is az.
És ugyan ez nincs a felsorotak között, de ha már vámpírokról van szó, akkor True Blood. Mert abban nincs eltúlozva a romantika és minden egyes része halál izgalmas, a Vampire Diariesnél meg volt olyan, hogy nagyon untam jó pár részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!