Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpírnaplók vagy Alkonyat?

Vámpírnaplók vagy Alkonyat?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 21:12
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
49%
A Twilight koppintás régi művekből... A Vámpírnaplók meg a Twilight koppintása...
2010. aug. 5. 21:56
 12/44 anonim ***** válasza:
63%

Kár hogy a Vámpírnaplók régebben íródott mint a Twilight de azért a koppintása:D..(Y)

amúgy alap hogy a Vámpírnaplók. miért?:D egy szó: Damon :$

2010. aug. 5. 22:01
 13/44 anonim ***** válasza:
58%
Halál , vagy szörnyű kínok?
2010. aug. 5. 22:46
 14/44 anonim ***** válasza:
74%
Beeing Human elso szezon.
2010. aug. 5. 23:00
 15/44 anonim ***** válasza:
92%

Vámpírnaplók. nem tudok benne olyat mondani ami nem teccene, de amint valaki már előttem 1 szóval leírta h miért is jó ez a sorozat ahhoz csatlakozom: Damon:)

ja én vasárnap voltam moziba az Eclipse-n hát én végignevettem az egészet barátnőmmel. a moziba csönd mindenki átérzi a pillanatot erre csak azt lehet hallani h mi ketten nevetünk. mikor könyvben olvastam az volt az első h hú majd ugyen h csinálják meg a végén a csata jelenetet, na az volt az egész filmen a legnagyobb csalódás. mintha vázákat törtek volna:D. na meg a 3 főszereplő az egyiket útálom a másikat útálom és a változatosság kedvéért a harmadikat is útálom.:d szóval a h már mondtam VD!!!!!:D

2010. aug. 5. 23:14
 16/44 anonim ***** válasza:
92%
Vámpírnaplók
2010. aug. 6. 07:08
 17/44 anonim ***** válasza:
90%

Könyv:Alkonyat

Film/sorozat:Vámpírnaplók

2010. aug. 6. 07:24
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

amikor megnéztem az Alkonyatot akkor fan voltam, nagyonnagy... de amikor megnéztem a VámpírNaplók 11. évadát.. *.*

♥VN♥ -> éspersze Damon (:

2010. aug. 6. 12:26
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
előbb ismertem meg az alkonyatot nagyon tetszett de hogy a tvbe elindult a vámpírnaplók rájöttem hogy 1000 x jobb ebbe zajlik az élet nem úgy mint az alkonyatba :P legalábbis nekem ez a véleményem
2010. aug. 6. 12:51
 20/44 anonim ***** válasza:
84%

"Vámpírnaplók, ez egyértelmű. Az Alkonyat egy gyenge, 12-23 éves tinilányoknak való szar."

A TVD is az.

És ugyan ez nincs a felsorotak között, de ha már vámpírokról van szó, akkor True Blood. Mert abban nincs eltúlozva a romantika és minden egyes része halál izgalmas, a Vampire Diariesnél meg volt olyan, hogy nagyon untam jó pár részt.

2010. aug. 6. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!