Alkonyat, vagy inkább Vámpírnaplók?
Szerintem a Vámpírnaplók sokkal jobb mint az Alkonyat.
Ezzel nem azt szeretném mondani hogy az Alkonyat nem tetszik,de a Vnaplók izgalmasabb, eseménydúsabb,és a karakterek is szimpatikusabbak.
Én is szerettem az Alkonyatot, de miután beindult a sorozat,hamar kiábrándultam.
És szerintem az Elenát alakító színésznő tehetségesebb mint Kristen.
könyvben az Alkonyat sokkal jobb,viszont filmben a Vámpírnaplók,valóban nagyon esemény dús,sok a bonyodalom,és a karakterek nagyon jók,főleg Damon :P
De végülis nem mindegy hogy film vagy sorozat,mert ugye a sorozatokban alapból több cselekmény kell minden részben fenn kell tartani az izgalmat a nézőben =)
És a 2. évad első részének megnézése után el se hittem ,hogy ennyi minden bele volt sűrítve 1 részbe,el se tudom képzelni,hogy ezt hogy fogják fokozni,nagyon kíváncsi vagyok =D
SPOILER: és most az érdekel legjobban ,hogy mi lesz Carolnie-al miután ugye átváltoztatta Kathrine. =)
Ne is mond!
Már én is nagyon kíváncsi vagyok!
A második részét nem láttátok? Én nagyon utáltam a szőke csajt. de vámpírként nagyon brutál.:))) Nézzétek meg mihamarabb.
Am nálam első helyen a True Blood van, utána VD, és a végén a Twilight.
True Bloodos vagy?
Akkor nem tudod véletlenül h hol lehet az 1.évadhoz magyar feliratot leszedni?
Nagyon megköszönném ha tudnál segíteni.
A vámpírnaplóknak annyi az előnye,hogy hetente megy,mindig "izgalomban tart".
Kérdezd meg ezt a kérdést jövő ősszel,amikor jön a következő Twilight film:),mindenki be lesz zsongva megint:)
De én is most TVD párti vagyok...
Tudok linket, persze. :)
itt megtalálod.beírod hogy true blood, van több is, de szerintem azt szedd le, amihez oda van írva hogy teljes 1. évad.
üdv
már pénteken megnéztem a 2. részt,köszi =) és ma már csüt. van ,úgyhogy ma lesz az új rész:P
Sajna True Blood 3. évadának is vége =( úgyhogy 1 évet várni kell rá :S
10:23!
Köszike! :)
Vámpírnaplók
Elena 100-szor szebb mint Bella
Meg mindenki jobb a vámpírnaplókban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!