Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ezeket a "10-17 percben a...

Ezeket a "10-17 percben a lényege" youtube videókat miért nem korlátozzák, vagy tiltják már be?

Figyelt kérdés

Mindig felháborít ha egy nagyszabású, hosszú, minden téren fantasztikus filmet, játékot elspoilereznek ezek a nézettségvadász senki, kártékony videósok.

Az emberi gondolkodást, szellemi értéket jobban rombolják ezek az összefoglaló videók, mint akár a torrentezések.

Adjuk már meg az esélyt, a lustább, de értelmesebb embereknek is hogy

Időt-szakítsanak egy egy műre

Ne azt a lehetősét kínáljuk már fel hogy egy senkiházi, nézettséghajhász, klikkvadász embert hallgassanak meg 10-15 percben inkább.

Gusztustalanok, kártékonyak ezek a 10-15 percben a lényeget videók.

Ezzel elveszik bizonyos emberektől a driveot, a késztetést hogy nekiüljenek egy egy alkotásnak.

#sorozat #film #játék #videó #spoiler #Intellektuális károkozás
2020. júl. 10. 11:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
95%

Te jó ég...

A kultúra haldoklik, amit elvileg te képviselsz.

Akkor nem is baj, hogy haldoklik. Minden válaszoló hülye, mert nem ért veled egyet?

Ha ezek a videók, amiket elvileg meg sem nézel(!!!) ilyen reakciót váltanak ki belőled, akkor van egy rossz hírem. Valami gond van veled.

Ennél százszor fontosabb dolgok is vannak az életben és sokkal nagyobb bajok/csalódások is fognak érni, akkor majd mit csinálsz?

2020. júl. 10. 18:27
 22/30 A kérdező kommentje:
Bár az a jó a hozzászólásaitokban, hogy önmagukat minősítik. :D
2020. júl. 10. 19:15
 23/30 anonim ***** válasza:
95%

Ha önmagukat minősítik akkor magadba kéne nézned, de szerintem feleslegesen jártatja mindenki a száját. Tudod, a hülye ember nem tudja, hogy az.

Úgysem fogos fel.

2020. júl. 10. 19:28
 24/30 anonim ***** válasza:
97%

"azt meg szakmai nyelven projektációnak"

PROJEKCIÓ, érted PROJEKCIÓ, -kivetítés magyarul- ha már játszod a Freudon felnőtt szabad bölcsészt legalább tudd már mit beszélsz.

[link]

2020. júl. 10. 19:28
 25/30 A kérdező kommentje:

Én nem a wikipédián tanultam, azt meghagyom a generációdnak :D

Olvassátok már vissza magatokat, az én és a Ti bicskanyitogató stílusotokat.

Én egy ráérős emberke vagyok, aki kérdezett valamit, úgy hogy pontosan erre a reakcióra számított.

Köszi mégegyszer, hasznos volt látni hogy reagáltok egy kérdésre, ami a kultúrális károkozásról szólt.

Egy kicsit komolyabb diskurzushoz kellettek a véleményeitek.

Tudom hogy van igény ezekre a 15 perces károkozó videókra.

Ti teremtitek őket.

Ti vagytok az "igény" rájuk.

Kösz, Én inkább megnézem a filmet, végigviszem a játékot, mert nekem meg ez az igényem..

Meg rá is érek :D

Remélem érezhető a különbség, bár kétlem hogy bármit is felfognátok :)

Na sziasztok, ezzel ismét lezárom másodjára is a témát, és jelentem az összes flegmát! :)

Szervusztok!

2020. júl. 10. 19:56
 26/30 anonim ***** válasza:
96%

Másodjára zárod le a témát és te helyezed magadat mások fölé, mert képtelen vagy elfogadni, hogy nem értenek veled egyet, mert bármit is állítasz az úgy kell legyen!

Ha felfogod, ha nem, hidd el, nem velünk van a baj. ;)

2020. júl. 10. 20:13
 27/30 anonim ***** válasza:
96%

Jaj drága kérdező, itt nem egy emberrel vitatkozol, én a magam részéről, aki helyre tett az okoskodásodban a projekcióval kapcsolatban IRL-ben 32 vagyok.

Rajtad látszódik, hogy egy meg nem értett tini vagy, aki neten hisztizi ki magát. Ezt tudom, mert jól ismerem a jelenséget, a gyakori még nem is létezett mikor az index fórumain, a chat.hu-n és társain találkoztam veletek (akkor még kortársaimmal), az tudom javasolni, hogy tanulj, művelődj mert így csak megvetés lesz az osztályrészed. Az önhittség és a felsőbbrendűségtudat nálad is csak komplexusokat szül. Majd amikor rádöbbensz, hogy mennyire rohadtul nem lesz időd mindenbe belemélyedni a világba, mert az rohadtul nagy ám, akkor majd nevetve fogsz visszagondolni az itteni kis tinikori hisztériádra.

2020. júl. 10. 20:17
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Kaptam egy privátot, megosztom:

Te egy értelmes, intelligens ember vagy, fogadd el, hogy nem értek egyet veled, nézzed akkor ezeket a videókat, de ha nagyon szépen megkérlek ne vitatkozz velem, mert nagyon rosszul esik! :(

Nagyon köszönöm a válaszaidat, mind legyetek boldogok, csodálatok lelkek vagytok! :)

-látod kérdező így is lehet(ne) csak neked nem megy

2020. júl. 10. 22:03
 29/30 anonim ***** válasza:
91%

Ritka szar életed kis lúzer, akarom mondani kérdező.

Én csak most végigolvastam ezt itt, és arról jutott eszembe.

2020. júl. 10. 22:58
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Ti mit gondoltok, nem kéne "szabadságra" küldeni a kérdezőt? Értsd. töröltetni a regisztrációját? Mert fele annyiért, amiket privátban küld már másokat dobnak kifelé, esetleg töröltessük a kérdését.
2020. júl. 11. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!