Ezeket a "10-17 percben a lényege" youtube videókat miért nem korlátozzák, vagy tiltják már be?
Mindig felháborít ha egy nagyszabású, hosszú, minden téren fantasztikus filmet, játékot elspoilereznek ezek a nézettségvadász senki, kártékony videósok.
Az emberi gondolkodást, szellemi értéket jobban rombolják ezek az összefoglaló videók, mint akár a torrentezések.
Adjuk már meg az esélyt, a lustább, de értelmesebb embereknek is hogy
Időt-szakítsanak egy egy műre
Ne azt a lehetősét kínáljuk már fel hogy egy senkiházi, nézettséghajhász, klikkvadász embert hallgassanak meg 10-15 percben inkább.
Gusztustalanok, kártékonyak ezek a 10-15 percben a lényeget videók.
Ezzel elveszik bizonyos emberektől a driveot, a késztetést hogy nekiüljenek egy egy alkotásnak.
Most már jobb, hogy kihőbörögted magad? Nem tetszik? Ne nézd.
Mást esetleg érdekel.
#1 én nem értem ezt a nem tetszik ne nézd érvelést mert akkor minek olvasod
kérdésre a válasz szerintem azért kiszokták írni hogy vigyázz spoiler de azt én se szeretem mikor a címbe írják hogy xy meghalt
Kérdező privát üzenete: "Szopd le magad egy évadon keresztül, majd meséld el anyádnak 15 percbe hogy milyen volt."
#3 mit nem értesz rajta? Ha pl nem szereted a síugrásról, programozásról, sakkozásról, videójátékokról, építészetről, történelemről stb szóló videókat akkor nem az a megoldás hogy idejössz hőbörögni a gyk-ra hogy "TILCSÁKBE" hanem az, hogy nem nézed meg őket. Nem olyan nehéz elkerülni.
Az ilyen videók igenis, hasznosak, informatívak sokak számára. Akkor ennyi erővel bármit be lehetne tiltani amúgy pl. kötelezők röviden sorozatot.
Kérdező, amúgy meg ne hisztériázz, csak a vérnyomásod megy föl tőle.
Amúgy röhej, hogy szellemi értékekről zagyválsz de annak aki nem olyat válaszol ami tetszik az már szopja le magát.
Neked aztán vannak szellemi értékeid haver.
A kérdező vagy a világ legjobb trollja vagy egy idegbeteg. (Én a másodikra tippelek.)
Amúgy nem kell őket nézni. Senki sem tart fegyvert a fejedhez, hogy nézd és senkit sem érdekel a hisztid. Szóval, vegyél be egy nyugtatót, verd ki egy 100 részes sorozatra oszt aludj egyet.
Igen, kiírják, de pont ezért nézi meg az a réteg, hogy
"értse röviden a lényeget".
De ja, végülis tök jó fejek hogy egy
"15 percben a lényeget"
videóhoz odairják hogy spoiler.
Hát persze hogy az :) ,
hiszen ez a "tartalom", elmondják a szerintük lényegét 15 percben, és sokan ezért nem fognak nekiülni egy egy műnek.
Így is eléggé fakulóban van a kultúra, ezek az összefoglaló spoilervideók még ebből a kevésből is csak elvesznek.
És ismétlem, nem hiszem hogy az alkotók, színészek, írók, stb azért dolgoztak pl egy évadon, hosszabb játékon hogy egy klikkvadász ledarálja 15 percben.
Én pl. imádom a Retroshock videókat. És akkor mi van?
Kedves kérdező, szerintem keress fel egy elmeorvost, bár lehet, hogy a te problémáddal még ő sem tudna mit kezdeni. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!