Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harry Potterrel kapcsolatban...

Harry Potterrel kapcsolatban lenne néhány kérdésem?

Figyelt kérdés

1. Ha hisztis Myrtle miatt senki nem jár a lány wc-be, akkor hová járnak a lányok wc-zni?

2. A 3. részben miért csinál úgy Lupin, mintha Sirius gonosz lenne? (Mert azt mondja, hogy a külsőd végre tükrözi a benned rejlő kórságot.) Pedig ők jóban vannak.

3. Az utolsó részben Piton emlékeiből nekem úgy jön le, mintha Dumbledore nem kedvelné Harry-t. Miért mondja azt, hogy Voldemortnak kell végeznie vele? (Mikor Piton mondja, hogy úgy nevelte őt, mint a vágóhídra szánt malacot.) Harry ennek ellenére mégis az Albus nevet adta az egyik fiának. Valahogy ez összekavart engem.

Ezekre valaki tudja a választ?

2020. júl. 4. 18:56
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
76%

Ez így van. Nem igazi rajongó az, aki csak a filmeket nézi. Sőt, az IGAZI rajongó a filmeket külön kezeli - ha egyáltalán hajlandó megnézni. Az IGAZI Harry Potter az a könyvsorozat.

Nem baj, ha te nem vagy igazi rajongó, és az sem baj, ha nem olvastad, de akkor ne tegyél fel hülye kérdéseket, és főleg ne bizonygasd, hogy neked van igazad, amikor SEMMIT sem tudsz.

2020. júl. 6. 10:02
 22/38 anonim ***** válasza:
21%

"18: Te ásd el magad, te kis töki."

Töki az anyád, és igen, ásd el magad, de szerencsétlen.

2020. júl. 6. 10:02
 23/38 anonim ***** válasza:
78%
Nem az a probléma,hogy nem olvasta a könyveket hanem az,hogy normális magyarázatok után is még értetlenkedik és azt hiszi,hogy a filmes tudásával jobban tudja.Aztán még neki áll feljebb.
2020. júl. 8. 11:09
 24/38 A kérdező kommentje:
Nagyon nem megy nektek a szövegértés úgy látom. Olvassátok el akkor újra a válaszaimat.
2020. júl. 8. 16:08
 25/38 anonim ***** válasza:
64%
Mikor szeretnéd végre beismerni,hogy tévedtél? Sosem? Gondoltam. Szövegértési gondjaid itt egyedül neked vannak.
2020. júl. 8. 16:11
 26/38 anonim ***** válasza:
63%
Érdekes, hogy mennyi válaszoló van itt, akinek "nem megy a szövegértés"... Sajnos ilyen magas tendenciával félő, hogy nem mi nem értjük a szövegedet, hanem te nem akarsz érteni minket.
2020. júl. 8. 16:20
 27/38 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, ha mindenki szembe megy veled az autópályán, nem valószínű hogy mindenki más megy a rossz sávban.
2020. júl. 8. 16:22
 28/38 A kérdező kommentje:
Feltettem egy egyszerű kérdést és egy ember kivételével senki nem értette és mindenki teljesen másról kezdett el rizsázni.
2020. júl. 9. 00:11
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az első kettő kérdéshez még a könyvet se kell elolvasni :D bár ha az jön le a 8 részes filmsorozatból hogy Dumbledore nem kedveli Harryt és direkt ki akarja nyírni az se semmi :D
2020. júl. 9. 01:13
 30/38 anonim ***** válasza:
78%
Oké én itt elengedtem ezt. Most megyek beszélgetni a fallal, talán értelmesebb beszélgetés lesz.
2020. júl. 9. 07:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!