Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harry Potterrel kapcsolatban...

Harry Potterrel kapcsolatban lenne néhány kérdésem?

Figyelt kérdés

1. Ha hisztis Myrtle miatt senki nem jár a lány wc-be, akkor hová járnak a lányok wc-zni?

2. A 3. részben miért csinál úgy Lupin, mintha Sirius gonosz lenne? (Mert azt mondja, hogy a külsőd végre tükrözi a benned rejlő kórságot.) Pedig ők jóban vannak.

3. Az utolsó részben Piton emlékeiből nekem úgy jön le, mintha Dumbledore nem kedvelné Harry-t. Miért mondja azt, hogy Voldemortnak kell végeznie vele? (Mikor Piton mondja, hogy úgy nevelte őt, mint a vágóhídra szánt malacot.) Harry ennek ellenére mégis az Albus nevet adta az egyik fiának. Valahogy ez összekavart engem.

Ezekre valaki tudja a választ?

2020. júl. 4. 18:56
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Te vagy a menthetetlen 9-eske.

A többieknek köszönöm a választ.

2020. júl. 5. 13:12
 12/38 anonim ***** válasza:
69%
primadonna megsértődött :))
2020. júl. 5. 13:29
 13/38 anonim ***** válasza:
73%
Hehe, kissé ideges, mert lebukott, hogy két betűt sem olvasott a könyvekből. :D
2020. júl. 5. 16:02
 14/38 A kérdező kommentje:

Nénikéd a primadonna.

Nem tudom, mi a f*sz bajotok van. Mi az, hogy lebuktam? Ki a bánat mondta, hogy olvastam? Feltettem egy egyszerű kérdést, de úgy látszik egyeseknek meghaladja a képességeit, hogy értelmesen válaszoljanak rá... csak akkor minek válaszolsz? Feltűnési viszketegséged van? Esetleg a rosszabb arányra hajtasz? Amúgy elmondom, hogy a 7. könyvet teljesen kiolvastam.

2020. júl. 6. 08:48
 15/38 anonim ***** válasza:
93%

Amúgy nem is értem.

Mármint oké, hogy a könyv jobb, meg minden (én is olvastam mindet), de van aki nem nagyon szeret olvasni, vagy csak ez éppen nem vonzotta, a filmet viszont látta, és így is lehet kérdése.

Valóban a könyvben érthetőbb, de ha csak erre kíváncsi, ahhoz nem kell elolvasnia a könyvet, ha nem akarja. Erre van itt az oldal, hogy válaszokat adjunk.

Szóval légyszi csak okosan.

Mindenki relax.

2020. júl. 6. 08:55
 16/38 A kérdező kommentje:
Köszike! :) Végre valaki.
2020. júl. 6. 09:38
 17/38 anonim ***** válasza:
14%
Juuuj, de ügyes vagy. Egy hétkötetes sorozat utolsó részét sikerült "teljesen kiolvasnod" :D Azt hiszem, alapítunk neked valami díjat.
 18/38 anonim ***** válasza:
68%
Aki pedig nem szeret olvasni, ássa el magát.
 19/38 A kérdező kommentje:

17: Jó fej vagy. Gondolkodj a nevén, aztán majd szólj, ha megvan. Úgyis ráérsz.

18: Te ásd el magad, te kis töki. Azért mert valaki nem azeret olvasni, már egyből ássa el magát? Szeretek olvasni amúgy. És azért mert te pl. nem szeretsz focizni, akkor mondjam én is azt, hogy ásd el magad?

2020. júl. 6. 09:42
 20/38 anonim ***** válasza:
71%
Nyugi van. Az a legtöbb vérbeli HP fannak az a baja az ilyen felületes "csak-a-filmet-látta" fannal, hogy ezek a filmnézők jönnek az olyan kérdéseikkel, amik a könyvolvasóknak evidens, emiatt tök hü_lyének néz ki az "álfan" kérdező. Az meg hab a torán, amikor még próbálja bizonygatni a saját hamis igazát is (lásd te is a kérdésed alatti kommentekben a Sirius-Lupinos ügyben), holott egyértelmű lenne számára is a dolog, ha olvasná a könyveket. Ezért ajánlja itt mindenki, hogy olvasd el, mert ha már vannak kérdéseid, azaz foglalkoztat az ügy, akkor érdemesebb lenne olvasással kipipálni a kérdéseket. Persze, itt is fel lehet tenni a kérdéseket, de ne lepődj meg, ha evidens dolgokra nem kapsz választ - pl. ez a kérdés: "Miért mondja azt, hogy Voldemortnak kell végeznie vele?" kb. olyan mintha azt kérdezted volna, hogy mennyi kettő meg kettő, senki válaszra sem méltatta. Persze, nem várhatjuk el, hogy mindenki elolvassa a könyvet, de ha már nem olvasod el, akkor ne várd el, hogy a sokrétű, olvasással megérthető kérdésekre vígan válaszoljanak azok, akik kenik-vágják a szitut.
2020. júl. 6. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!