Milyen filmek vannak ami a bibliai feltámadásról szólnak, és a keresztény vallásról?
Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 18:10
1/13 anonim válasza:
2/13 A kérdező kommentje:
Jaaaj, az Isten nem halott az egyik kedvenc vallásos filmem! És még a newsboys zene is szuper! Köszi a listákat!
2020. júl. 2. 18:32
3/13 MBbpg válasza:
Nem annyira régen jött ki a "Még mindig hiszek" (I still believe), én még azt ajánlanám
5/13 anonim válasza:
Látom szereted a dicséretet, ezt az egész világon éneklik a keresztények:
6/13 A kérdező kommentje:
ma 19:03 nem értem, hogy miről kornyíkálnak, csak egy picit mert tanulok angolul. De jó zene :D :)
2020. júl. 2. 19:52
7/13 anonim válasza:
6 Dicséret, az egész világon éneklik a felekezetek, dicsőítik Istent..
8/13 A kérdező kommentje:
Szuper. Azt remélem, hogy Isten számára ez nem bűn. Sőt, azt remélem, hogy ezektől csak bolgodabb lesz! :) Én a Helyében boldog lennék nagyon.
2020. júl. 2. 20:02
9/13 anonim válasza:
8 Ez nem bűn. A Dicséret sosem bűn:)
10/13 A kérdező kommentje:
Se az Isten zene, keresztény rock és hasonlók amik nem káromkodósak. Remélem nem bűn ez sem... :)
2020. júl. 2. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!