Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jó sorozat a Trónok harca?

Jó sorozat a Trónok harca?

Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, mert millióan imádják. De én még nem láttam, és érdekelne, hogy érdemes-e belekezdeni. Mi benne a jó, miért szeretitek? Milyen más sorozatokhoz, filmekhez hasonlít?

2020. jún. 8. 19:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
31%

"Lehet, hogy az első résznek nekiugrok újra (már egyszer elkezdtem, de nem tetszett, az első rész felénél kikapcsoltam)"

Ezt te írtad. Ezek szerint akkor az egyikben hazudsz.

Az meg nem az én problémám.

2020. jún. 16. 14:04
 32/34 A kérdező kommentje:
Igen, az első rész felénél kikapcsoltam. Ezért nem ismerem a sorozatot.
2020. jún. 16. 14:20
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem voltam benne ebben a vitában, de kérdező neked írom hogy hidd el fogsz találni :D Egy sorozatban sem lehet látni pár rész alatt hogy egy karakter mennyire van kidolgozva, de a szereplőknek, házaknak olyan múlt van írva (amiről a sorozatban tesznek is említéseket) hogy kb tényleg mintha valóság lenne és megtörtént volna a történelemben:D (több ezer éve ki volt hatalmon, ki mit csinált, ki kinek az őse stb.) Egy szálról lesz is előzmény sorozat jövőre de nagyon sok történet fent van neten is vagy ugyebár vannak a könyvek és még több előzmény sorozat is van tervben pont emiatt a jól megírt, kifejtett háttér miatt
2020. jún. 16. 14:26
 34/34 A kérdező kommentje:
#33 Köszönöm a választ, ez így hasznos volt!
2020. jún. 16. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!