Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jó sorozat a Trónok harca?

Jó sorozat a Trónok harca?

Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, mert millióan imádják. De én még nem láttam, és érdekelne, hogy érdemes-e belekezdeni. Mi benne a jó, miért szeretitek? Milyen más sorozatokhoz, filmekhez hasonlít?

2020. jún. 8. 19:00
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
A Walking Dead az egyik legjobb sorozat szerintem. Fantasztikusan ki vannak dolgozva a karakterek közötti kapcsolatok. Nem a zombik miatt szeretem, hanem amiatt a magas szintű empátia miatt, amivel az emberi viszonyokat kezeli. Valami ilyesmit keresnék a Trónok harcában, nem tudom, találnék-e. A másik kedvencem a Westworld, ugyanúgy emiatt.
2020. jún. 15. 20:27
 22/34 anonim ***** válasza:
69%
A 4-5 évadig veri az általad említett sorozatokat, ezt merem állítani.
2020. jún. 15. 20:30
 23/34 anonim ***** válasza:
69%

Ha eddig nem találtad meg, akkor nem hiszem, hogy jó sorozatot nézel. Vagy nézés közben rajtad a szemellenző.

Bár a későbbi évadok tényleg rosszak már ilyen szempontból.

De mondjuk a Walking dead és Westworld sztorivezetése miatt tényleg nincs magasan a léc ilyen szempontból, így szerintem neked még tetszhet is a 8. évad is, mert van, akinek bejön.

2020. jún. 15. 20:32
 24/34 anonim ***** válasza:
69%

Te próbáld meg értelmezni. Konkrétan az ízlését szaroztad le ezzel a mondatoddal. Az, hogy neked nem tetszik nem jelenti rögtön azt, hogy "nincs magasan a léc"nála.

De hagyjuk is mert ez OFF.

2020. jún. 15. 22:13
 25/34 A kérdező kommentje:
#24 Így van. Semmi köze hozzá, milyen az ízlésem, ne húzza már le! azért nem is válaszoltam neki.
2020. jún. 16. 13:25
 26/34 anonim ***** válasza:
0%
24. A kérdezőnek tényleg szar ízlése van. Ez van.
2020. jún. 16. 13:37
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

* A nincs magasan a léc pedig arra vonatkozik, hogy olyan sorozatokat szeret, ami tele van logikai bukfencekkel, non stop plothole az egész és álművészi szarságba van csomagolva, megspékelve néhány meztelen seggel.

Alias Westworld.

Ez pedig lehet tényleg nem ízlés kérdése, hanem igényé.

Ugyanakkor mellette lehetne rossz sorozatok is, így meg ízlésé.

2020. jún. 16. 13:41
 28/34 A kérdező kommentje:

Ilyenkor jövök rá, mennyire nem megy az embereknek a szövegértés. Javaslom az általános iskola 3. osztályát!

Szerinted a feltett kérdésem az volt, hogy mondj véleményt az ízlésemről? Lehet fikázni másokat, de ezzel saját magadat járatod le.

2020. jún. 16. 13:51
 29/34 anonim ***** válasza:
27%

Nem én mentem bele jobban az ízlésedbe. Ti kezdtétek ezt mantrázni. (Még csak nem is én voltam az a válaszadó, aki először felhozta a lécet.) Én már csak a te elég érdekes 21. válaszodra reagáltam, ami szerint nem találsz a Trónok harcában kidolgozott karaktereket, emberi kapcsolatokat, viszonyokat és ezek kezelését.

A reakciód alapján viszont kb. tényleg a 3. osztályban járhatunk.

2020. jún. 16. 13:57
 30/34 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad volna rendesen: azt írtam, hogy még nem láttam egy részt sem a GOTból. Nem tudom, honnan veszed, hogy nem találtam kidolgozott karaktereket, mikor nem is ismerem a sorozatot. Megkérdeztem, TALÁLNÉK-E benne, nem azt mondtam, hogy nem találtam. Szövegértés.
2020. jún. 16. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!