Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jó sorozat a Trónok harca?

Jó sorozat a Trónok harca?

Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, mert millióan imádják. De én még nem láttam, és érdekelne, hogy érdemes-e belekezdeni. Mi benne a jó, miért szeretitek? Milyen más sorozatokhoz, filmekhez hasonlít?

2020. jún. 8. 19:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%
Ma 11:47-es válaszoló, én elfogadom a véleményed, sőt adtam is rá egy zöld pipát, de ez így önmagában nem állja meg a helyét, mint kritika. Így kíváncsi lennék a pontos indokokra is, ami nálad kiverte a biztosítékot, mert elmondtad, hogy rossz, de nem tudtuk meg belőle miért. Érdekelne, hogy mi a gondod a sorozat második felével (a nyolcadik évadot most hagyjuk, arról már mindent IS lehetett olvasni).
2020. jún. 9. 14:26
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

11es

Ez még az én kérdésem volt, ez megállja a helyét válasznak is szerintem.

(KÉRDEZŐ, NEKED EZ A LINK SPOILERES! NE KATTINTS RÁ)

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..

2020. jún. 9. 20:28
 13/34 anonim ***** válasza:
80%

Ajánlásom:

-olvasd el az 5 könyvet plusz a kiegészítő könyveket.

-nézd meg a sorozat első 4 évadját és felejtsd el, hogy létezik a többi

-várj arra, hogy esetleg Martin befejezi a könyveit.

2020. jún. 12. 19:13
 14/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Valahogy nem jött meg a kedvem a Trónok harcához. Lehet, hogy az első résznek nekiugrok újra (már egyszer elkezdtem, de nem tetszett, az első rész felénél kikapcsoltam), de nem hiszem, hogy lenne kitartásom ennyi évadhoz.

2020. jún. 13. 12:13
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak a 8.évad volt hatalmas csalódás, egy regényt tudnék róla írni hogy miért de ezt most hagyjuk. Viszont emiatt az 1 évad miatt nem éri meg kihagyni mert tényleg az hogy valaki 'főbb' szereplő az nem biztosíték arra hogy életben marad és ha valaki olyan helyzetbe került akkor tudtam izgulni hogy na most mi lesz vele, ami a legtöbb sorozatban nincs meg mert tudod hogy fontos szereplő biztos túléli.

Ezen kívül 1-2 kivétellel senkire nem lehet azt mondani hogy 100%-ig rossz vagy jó, mindenkinek van megérthető indítéka és jó -rossz oldala, ettől lesz még emberibb.

Én imádtam a történetét és a kedvenc sorozatom lett.

Az 1.évaddal én is úgy indultam mint te, hogy ez olyan nagy szám? De folytattam és végül azt vettem észre hogy nem bírom abbahagyni :D Az első pár résztől még nem lehet imádni mert az inkább ilyen bevezető, nem tudod mi történik, kinek mi a szerepe stbstb. de ha pár részt kihúzol nem bánod meg :D

2020. jún. 15. 10:30
 16/34 anonim válasza:
100%
Szerintem mindenképp érdemes megnézni. Én csak a karantén alatt kezdtem el igazán sorozatokat nézni és az összes közül a got lett a kedvencem. Először én se voltam benne biztos, mivel elég rosszakat hallottam a végéről, de az első 6 évad olyan jó, hogy hiba lenne kihagyni. Az elején végig kell rágni magadat az első pár epizódon, de utána már imádni fogod.
2020. jún. 15. 10:50
 17/34 A kérdező kommentje:
Jó, végülis megpróbálhatom átküzdeni magam az első pár részen :D Nekem a The Walking Dead a kedvenc sorozatom, és az is ilyen hatalmas sorozat, szóval lehet, hogy a GOT is menne.
2020. jún. 15. 14:09
 18/34 anonim ***** válasza:
22%

Ha a walking dead a kedvenc sorozatod, akkor túl magasan nincs a léc, nem lesz nehéz megszeretni a Trónok harcát.

A Walking dead már évek óta haldoklik.

2020. jún. 15. 16:08
 19/34 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem meg engedd meg neki,hogy eldöntse mi tetszik neki és mi nem.
2020. jún. 15. 16:17
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
Hol olvastad azt, hogy nem engedtem meg neki? Értelmezd már azt, amit olvasol. Az égvilágon semmi baj nincs azzal, hogy szereti, de attól még, hogy neki az a kedvence, nincs magasan a léc. Az elején én is szerettem, jó is volt.
2020. jún. 15. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!