Jó sorozat a Trónok harca?
11es
Ez még az én kérdésem volt, ez megállja a helyét válasznak is szerintem.
(KÉRDEZŐ, NEKED EZ A LINK SPOILERES! NE KATTINTS RÁ)
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Ajánlásom:
-olvasd el az 5 könyvet plusz a kiegészítő könyveket.
-nézd meg a sorozat első 4 évadját és felejtsd el, hogy létezik a többi
-várj arra, hogy esetleg Martin befejezi a könyveit.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Valahogy nem jött meg a kedvem a Trónok harcához. Lehet, hogy az első résznek nekiugrok újra (már egyszer elkezdtem, de nem tetszett, az első rész felénél kikapcsoltam), de nem hiszem, hogy lenne kitartásom ennyi évadhoz.
Nekem csak a 8.évad volt hatalmas csalódás, egy regényt tudnék róla írni hogy miért de ezt most hagyjuk. Viszont emiatt az 1 évad miatt nem éri meg kihagyni mert tényleg az hogy valaki 'főbb' szereplő az nem biztosíték arra hogy életben marad és ha valaki olyan helyzetbe került akkor tudtam izgulni hogy na most mi lesz vele, ami a legtöbb sorozatban nincs meg mert tudod hogy fontos szereplő biztos túléli.
Ezen kívül 1-2 kivétellel senkire nem lehet azt mondani hogy 100%-ig rossz vagy jó, mindenkinek van megérthető indítéka és jó -rossz oldala, ettől lesz még emberibb.
Én imádtam a történetét és a kedvenc sorozatom lett.
Az 1.évaddal én is úgy indultam mint te, hogy ez olyan nagy szám? De folytattam és végül azt vettem észre hogy nem bírom abbahagyni :D Az első pár résztől még nem lehet imádni mert az inkább ilyen bevezető, nem tudod mi történik, kinek mi a szerepe stbstb. de ha pár részt kihúzol nem bánod meg :D
Ha a walking dead a kedvenc sorozatod, akkor túl magasan nincs a léc, nem lesz nehéz megszeretni a Trónok harcát.
A Walking dead már évek óta haldoklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!