Mi a véleményetek az alábbi sorozatokról?
Mintaapák
Drága örökösök
Mellékhatás
Apatigris
Én a 4 közül az apatigris sorozatban csalódtam a legnagyobbat.
6 os .
Mi volt ez a bevezeto szoveg???Nem ertem!
Kerdezo.
En a felsorolt sorozatokat mind neztem,nezem!Inkabb mint a B.K.,vagy a J.R. es a kulfoldi mexikoi,argentin stb sorozatokat!
Apatigrisből talán két részt láttam, de nagyon nem tetszett, szerintem semmi értelme nem volt. Olyan sorozat, amit, hogyha megnézel, másnapra elfelejted.
Mintaapák egészen nézhető, jó szórakozás, de semmi több
Drága Örökösöket nagyon szeretem/szerettem, hosszú, izgalmas, lehet rajta gondolkozni, sok szál van, amik többnyire összefutnak. Tetszett benne a műkincsek, szerbek szerepe.
Mellékhatást nem láttam
A Mellékhatás mindent vitt. Fantasztikus volt némelyik színész játéka, Molnár Áron lepett meg a legjobban, (a Mi kis falunk Matyija) szinte sokkot kaptam azoktól a jelenetektől (családi belüli erőszak elkövetőjét játszik)
Nagyon mély mondanivalója van, és rendkívül naprakész a témát illetően. Már nagyon várom a 2. évadot.
Nálam vetekszik az Aranyélet magyar sorozattal. Number 1.
A másik 3 sorozat sajnos nálam nem üti meg a mércét. Az örökösöket mondjuk nem is láttam.
Ha jó magyar sorozatra vágysz, akkor melegen ajánlom ezeket (egyik sem gagyi, limonádé, és nem is vidám)
Aranyélet
Terápia
Ami vidámabb, de nem gagyi:
Ízig-vérig (remek gasztro sorozat, sajnos csak egy évad)
A Tanár
Egynyári kaland
Kossuthkifli
Csak színház és más semmi
Bogaras szülők
Nagyon elvont humorú
Fapad
Munkaügyek
És ami szódával elmegy:
200 első randi
Korhatáros szerelem
Válótársak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!