Véleményed szerint melyik a legjobb kereskedelmi csatorna? Az RTL Klub vagy a TV2? Melyik csatornán mennek a legjobb műsorok, show-k, sorozatok, filmek? Melyik csatornán a legjobb a hírműsor (Tények vs RTL Híradó)?
Kereskedelmi médiát ellenző emberek ide NE KOMMENTÁLJANAK!
Ide a TV2 és az RTL nézőinek véleményét várom!
Mind a kettő egyforma nagy nulla! Szinte ugyanaz megy mind a kettőn (filmek is).
Be kellene zárni mind a kettőt VÉGLEG!
Egyetértek az előttem szólóval!
Van más kereskedelmi csatorna a két néphülyítőn kívül is, ami legalább nézhető!
Hát, itt főleg akkor lehet eldönteni, ha megnézed, hogy milyen műsorok mennek:
Sorozatok szempontjából az RTL Klub a Barátok Közt, 112, Szökés, CSI: Miami, Dr. Csont stb. köszönhetően sokkal jobb. Kibeszélőshowban viszont én a tv2-t találom jobbnak, a Joshi Bharat szerintem sokkal jobb, mint a Mónika, de ez csak az én véleményem. Filmek szerint a TV2 a jobb, jobb filmeket vetítenek, főleg hétvégén: Charlie(mondjuk ez egy sorozat), Amerikai Pite, Taxi stb. Az RTL Klub hétvégi műsorkínálata nem mindig olyan jó, de valamikor az is nagyon szimpatikus. Híradó szempontjából ugyanaz mind a 2. Nem hiszem, hogy azért nézzük a híradót, hogy megnézzük, ma milyen ruhában vannak stb. a hírekre vagyunk kíváncsiak, amit mind2ről megtudunk. Ami talán nem tettszik az RTL Klubban, az a már szinte állandó műsorszünet, mert rosszul adtak le vmit, nem jó a kórhatár stb. - égés.
Most tv2n megin van elveszett ereklyék... meg ött ez az új kalandbaromság, szal most elvből nem nézem annyira,
Az aktívot elqrták az új műsorvezetőkkel, szal inkább rtl..
viszont a napló az nagyon jó
Én mindkettőt szeretem de sokkal jobban szeretném vagy jobb lene ha csak a műsorok végén lenne reklám nem mindig a legjobb résznél bedobják a hülye reklámokat! Hülyeség!
Az RTL nekem kicsit azért jobban tetszik bár a hülye sorozatokat kidobhatnák! Meg főleg a magyar sorozatokat nem szeretem egyszerüen színészkedni sem tudnak! Unalmasak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!