Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Palpatin megígérte Anakin-nak...

Palpatin megígérte Anakin-nak hogy vissza hozza Padme-t a halálból. Miután Darth Vader létre jött Sidius-nagyúrnak vissza kellett volna hoznia Padme-t. Miért nem tette? Hiszen Anakin pont ezért állt át a sötét oldalra.

Figyelt kérdés
Miért szolgálja még mindig az uralkodót? Bár elhitte hogy ő maga végzett vele attól még Palpatin vissza hozhatná. Mi célja van így még mindig sötét oldallal? A jedik meghaltak. Palpatin átverte. Padme halott. A Shit-ek az árnyékban élnek és rejtőzködnek. Akkor miért állt egy birodalom élére?

2020. máj. 31. 09:50
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Palpatine azt mondta, hogy "a halál felett eddig csak egyvalaki aratott diadalt, de ha mi összefogunk, meglelhetjük a titok nyitját". Egy szóval nem mondta, hogy ő vissza tudja hozni Padmét
2020. máj. 31. 10:00
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként Vader a szabadidejében módszerek után kutatott, amivel visszahozhatja Padmét, és ebben valamelyest Palpatine is "segített" neki. Bár szerintem tudta, hogy egyik módszer sem fog működni.
2020. máj. 31. 10:02
 3/35 A kérdező kommentje:
Palpatin tett egy olyan kijelentést a 3.részben hogy "csak én menthetem meg a feleségedet" mikor Anakin átállt hozzá.
2020. máj. 31. 15:31
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Egész pontosan azt mondja, hogy "Megvan hozzá a hatalmam, hogy megmentsem azt, akit szeretsz", ami nem egészen jelenti azt, hogy pontosan tudja, hogyan is kell.

És ezt is csak azelőtt mondja, hogy Anakin átállt volna. Az átállás után már változtatott a narratíván kicsit.

2020. máj. 31. 16:34
 5/35 A kérdező kommentje:
A filmben mikor Palpatine és windu harconlak 1:13-kor Palpatine azt mondja hogy "én tudom csak megmenteni a szerelmed"
2020. máj. 31. 16:57
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem ezt mondja! Ezt csak a szinkronnak csúfolt ferdítésben mondja, ergo teljesen lényegtelen.

"I have the power to save the one you love" - ez a szó szerinti idézet, az előző válaszomban pedig a pontos fordítását is olvashattad.

2020. máj. 31. 17:19
 7/35 A kérdező kommentje:
Ha igy nézzük akkor is azt mondja hogy megvan a hatalma! Nem azt hogy majd együtt megtalálták a módját
2020. máj. 31. 17:38
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
De ez nem feltétlen azt jelenti, hogy meg is tudja menteni. Hanem inkább azt, hogy van hozzáférése olyan Sith tanokhoz, amelyek segíthetnek
2020. máj. 31. 17:56
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Valójában Padme-nak semmi baja sem volt, Sidious csupán hazugságokat ültetett Anakin fejébe, ahogy tette ezt az egész előzmény trilógia alatt.
2020. jún. 1. 10:52
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Palpatine csak azt mondta, hogy együtt hatalmuk lehet meglelni a válaszokat.

A Jedi-k sosem segítettek volna neki.

2020. jún. 1. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!