The Witcher sorozat össze-vissza ugrál az időben?
Én sosem találkoztam a játékokkal, a könyveket sem olvastam.
Aláírom, az első pár részben nekem sem esett le, hogy különböző idősíkokat látok, de amikor Yennefer beavatásán ott volt a gyermek Foltest a halott hugával, akkor már kezdett gyanús lenni. Kesőbb meg nyilvánvalóvá vált. A végére teljesen összeállt a kép. Pedig közben más dolgokkal is bíbelődtem.
Mindemellett meg fogom nézni újra.
1. Yennefert magához veszi Tissaia (2.rész)
2. Yennefer átesik a test átalakításon (3.rész)
3. Geralt Balviken mészárosa lett (1.rész)
4. Geralt és Jaskier fogságba esnek az elfek táborban (2.rész)
5. Lyria királynője elleni merénylet (4.rész)
6. Geralt harca a strigával (3.rész)
7. Bál/leánykérés, Geralt itt kéri a meglepetés törvényét. Geralt először tartózkodik Cintrában. (4.rész)
8. Yennefer és Geralt első találkozása (5.rész)
9. Yen és Geralt újra találkoznak a sárkány vadászaton (6.rész)
10. Geralt visszatér Cintrába (7.rész)
11. Calanthe elveszti a csatát (1.rész)
12. Yen visszatér a mágus iskolába, arról szavaznak hogy közbelépjenek-e Nilfgard előrenyomulása ellen/mellett (7.rész)
13. Cintra bukása, Calanthe halála, Ciri szökése (1.rész)
14. Soddeni csata (8.rész)
15. Geralt és Ciri Találkozása (8.rész)
A lényeg az hogy Yen idővonala játszódik legkorábban, utána Geralté, és végül Cirié.
Hogy lehet valaki ennyire hülye? Már ne is haragudj.
Akinek több esze van, mint egy marék lepkének, össze tudja rakni a sorozatot.
Épp az volt a lényege, hogy a végére összeálljon, hogy mi mért történt. Geralt történetszála a fő, közben bemutatták Yennefer történetét és azt, hogy ezek a karakterek hogyan kötődnek össze, hogy Geralt miként fűződik Ciri-hez és ezt nagyon szépen megoldották. Te meg azt várod, hogy a szádba rágják... Nem is lehet erre mit mondani, már ne is haragudj. A Netflix-re pedig nem kötelező előfizetni, főleg nem egy sorozat miatt, amit amúgy is megtalálsz a neten.
Te pont felhoztál egy Trónok harcát, amiben semmi csavar sincs, egymás után játszódik minden, hót egyszerű az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!