Van olyan, hogy 5-6napig is bulizok, iszok. Olyankor semmivel sem foglalkozom. Ami pénzem csak van azt mind szétgorom. Mi lehet az oka, hogy nincs megállj?
Figyelt kérdés
400ezret a legutóbbi 6napos buliba2018. máj. 31. 00:44
2/4 Miss Endzsi válasza:
Egyszerű függőség. Látod a problémát, az már jó, innentől tenni is tudsz ellene.
3/4 anonim válasza:
Szar az életed - menekülsz a valóság elől. Talán ezek lehetnek az okok. De az is lehet, hogy egyszerűen csak jellemszegény ember vagy, akaratgyenge, és ezért nincs megállj.
De ahogy előttem is írták, ha már felismerted, az egy jó dolog. Kicsit vegyél vissza, ha gondolod.
4/4 A kérdező kommentje:
Kószönöm mindenkinek. Az lehetséges, hogy önbizalom hiány miatt történik ez velem. Akkor mint ha más lennék. Én vagyok a központ és ezt a körülvevők ki is használják. De nem tudok mérlegelni, olyankor csak a buli számít és sok pia. :(
2018. máj. 31. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!