Mániám, hogy mindig a II. világháboruval foglalkozom. Szeretem. Meg mindent, ami a II. világháboruval osszefugg. Mindennap olvasok rola-regényeket, valodi torténeteket-és ezt a mániát nem is akarom abbahagyni, más is van ilyen, mint én?
Amiota az eszemet tudom,érdekel a WWII.és ha nagy leszek,II.világháborus torténész szeretnék lenni,merthogy hallottam,hogy van ilyen is.Szeretném,ha sikerulne!!Légyszi,ha valakit ugyanigy érdekel,az irjon!
U.i:Fejemben már az is megfordult,hogy a fronton lenne a helyem...Nem nagyon csipem az embereket,talán utálom is,és talán az-az a hely,ahol meglennék.lEHET,HOGY NEKTEK FURCSA DOLGOK EZEK,DE NEKEM EZ A NORMáLIS!
Engem általános iskolás korom óta érdekel a téma, de csak hobbi szinten. Bár egy ideig terveztem, hogy történelem szakra megyek, végül máshogy alakultak a dolgok.
"Nem nagyon csipem az embereket,talán utálom is,és talán az-az a hely,ahol meglennék"
Mármint ezt hogy érted? Elég rosszul hangzik. Mennyi idős vagy? A háborús irodalom nagyobbik része pont azt mutatja be, hogy nem annyira jó dolog ez a háborúskodás. :)
Érdekel a történelem. nincs ebben semmi fura. Nevezhetjük hobbinak is.
Engem is érdekel a téma bár ilyen komoly szinten de egy jó dokumentum filmet szívesen megnézek.
Én is elég mizantróp vagyok de én inkább egy eldugott tanyán érezném jól magam. A seregben szó nélkül azt csinálod amit mondanak neked. De hát ízlések és pofonok.
AZT NEM ÉRTEM MINEK AZ UTOLSÓ MONDATOT CSUPA NAGYBETŰVEL ÍRNI :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!