Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok 5 éve foglalkoz...

17 éves vagyok 5 éve foglalkozom sportfogadással! Szeretnék olyan foglalkozást ami sporfogadással foglalkozik?! Valami ajánlat h mi legyek?

Figyelt kérdés
Egy ember megél a sportfogadásból??

2014. jan. 5. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
A fogadás egy hobbi, ehhez nem társul szakma. Sportfogadásból szerintem nem igazán lehet megélni, pókerből viszont van rá példa, de komoly szerencsével kell rendelkezni és világversenyeken megjelenni. Sportfogadásnál ezt nem lehet. Egyáltalán mennyi hasznod volt az 5 év alatt?
2014. jan. 5. 21:07
 2/4 hookuszpook ***** válasza:

Valami pénzüggyel kapcsolatos szakmát keressél.

Megfelelő, ráadásul rizikó nélküli módszerrel, meg lehet keresni havonta több (jóval több), mint nettó 150 ezer Ft-ot. Kérdés, hogy kinek mennyi kell a megélhetéshez. A kereset pedig a ráfordított összegtől és időtől függ. Ha érdekel, tudok adni olyan webcímet, ahol el tudod olvasni a módszert, de itt nem írhatom le a linket, mert kitilthatnak érte.

2014. jan. 6. 07:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Tanulj meg perfektül angolul. Akkor elmehetsz egy Fogadóirodába,brókernek. Fogadóiroda van több ezer.Nálunk csak a PRO.meg németül.Több nyelv ,több esély..1500 Eurót biztos kapsz.
2014. jan. 6. 08:20
 4/4 anonim válasza:

Sportfogadásból is szépen meg lehet élni,csak nagy tőkét kell forgatni,és kell hogy legyen az embernek vésztartaléka,ha 1-2 hónapig nem tudna nyerni.

Ha valaki kb 1 millát forgat a fogadásokkal (NEM EGYSZERRE EKKORA TÉTET!) és van félretéve bankbetétekben 3-5 millió forint akkor már egészen jól meg lehet éldegélni belőle... Persze csak ha jól csinálja az ember. Ha google-on rákerestek,hogy professional bettor találtok ilyesmi faszikat

2021. ápr. 16. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!