Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Rc modellezéssel...

Tamás01134 kérdése:

Mit tegyek? Rc modellezéssel (repülő) foglalkozom ez a hobbym (mindenem). Viszont az ősök nem nagyon csípik. Idézem " mindíg csak költöd a pénzedet rá" Szerintem inkább erre kölsem minthogy piá-ra drogokra. Stb

Figyelt kérdés

Érdekesség képpen szerintetek űzzem tovább?

Remek feszülségoldó tevékenység úgymond már sportá nőtte ki magát.

18/F

2013. jan. 1. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
igen, ez is egy jó hobbi én motorra költőm a pénzem
2013. jan. 1. 20:22
 2/8 anonim válasza:
Nyugodtan csináld tovább ha szereted, szerintem klassz hobbi. Senkinek semmi köze hozzá, mire költöd a pénzed.
2013. jan. 1. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt bélyeggyűjteményem, makettgyűjteményem, most épp gépre ment el, de volt hogy horgászásba öltük a pénzt...a tied egy jó hobbi, sokkal értelmesebb tényleg, mintha elpiálnád az egészet.

Én tuti folytatnám ha érdekelne.

2013. jan. 1. 20:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,szépen a válaszokat...Én is így látom arra költöm a pénzem amire akarom és kész jobb mint elverni 10e ket egy este alatt... Hát igen mindenkinek van egy szeretett hobbyja és nincs jobb érzés annál mikor öröm amit végzünk!:)
2013. jan. 1. 20:32
 5/8 anonim ***** válasza:

A modellezést ABBA NE HAGYD!!! főleg a repülést :D

én is azt tolom meg az autót

és igen ..a pénzed inkább erre költsd mint drogokra meg piára

2013. márc. 1. 21:02
 6/8 anonim válasza:
szia!én még csak pár éve modellezem.de nagyon tetszik!de ahogy olvastam, hogy te ezzel foglalkozol, tudnál segíteni? tudnál választ adni a kérdésemre? ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__44.. ) köszi! :3
2013. jún. 11. 21:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, válaszotokat! Így is teszek űzöm tovább most készül egy is csupa :D

utolsó: Igen. Sajnos nem tudok nem ismesem a gépet és a konfigot... Üdv Tamás

2013. júl. 7. 20:33
 8/8 anonim válasza:
ismerős az érzés én is szeretnék rc repülőzni de nekem az ősök én is idézem"túl drága nincs-rá pénz amúgy is hamar elnyövöd 2 napmúlva megunod"és ismerős az érzés
2013. júl. 10. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!