Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Outline rajzolással foglalkozo...

Fxckmeharold kérdése:

Outline rajzolással foglalkozom, és egy kis segítségre lenne szülségem?

Figyelt kérdés

Borzalmasan sok es felesleges rajzolasra alkalmas app van a Play Aruhazban, es egyszeruen nem tudom melyik lenne nekem alkalmas.

Olyat szeretnek ami ala lehet fotot beilleszteni mimt pl az Adobe Drawba. Mimd emellett arnyekolasra alkalmas ecset is legyen benne, mondjuk festeszoro. Szep legyen a vonalhuzas, ne legyen pixeles. Samsung Galaxy J5 keszulekem van. Valaszokat es tippeket elore is koszonok.

2017. márc. 11. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért vársz ilyen sokat egy telefontól? Ezek egyszerűen nem erre lettek kitalálva. Lehet, hogy találsz valami használhatót, de sosem lesz az igazi. Miért nem gépen rajzolsz? Telóval egyszerűen borzalmas.
2017. márc. 11. 23:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert a szamitogepet nem cipelhetem magammal az iskolaba. Egyebkent az egyik ismerosomnek is samsung galaxy j5je van es o a Sketchbook Expressel rajzol, viszont nekem nem dobja ki ajanlasba a Play Aruhaz. Ez miert van?
2017. márc. 12. 07:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt meg tudom érteni. Mondjuk telefontól is függ, az enyémen pl. lehetetlen rajzolni már a készülékből kifolyólag.

Így se tudod elérni? Ez egy közvetlen link hozzá.

[link]

2017. márc. 12. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!