Komolyabban szeretnék foglalkozni a rajzolással mivel kezdjem? (többi lent)
Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni foglalkozni a rajzolással persze csak hobbi szinten, most nagyon nagyon az elején járok :) mivel kezdjem? Esetleg portré, karikatúra, anime, vagy csak simán másoljak? Ti hogy kezdtétek el?2014. aug. 2. 01:08
1/2 anonim válasza:
Szia.
Szakkör :)
Én hobbi szinten csinálom és egyszerűbb manga rajzokkal kezdtem úgy,hogy gépen meg volt nyitva a kép és megpróbáltam hasonlót lerajzolni :)
Ezt te döntheted el kinek mi az egyszerűbb.
Én viszont ajánlom,hogy járj tanárhoz vagy a rajz tanárodat kérdezd meg,mert ő biztos,hogy tud majd segíteni :)
Vannak ilyen olyan tanfolyamok is amire fel lehet iratkozni bár azokat nem ajánlom,mert plusz pénz és ha csak hobbi szinten akarod nem éri meg :/
Remélem azért segítettem egy kicsit :)
2/2 A kérdező kommentje:
Helló
Köszi a normális választ!! Igen tudtál segíteni :)
2014. aug. 3. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!